Automobili iz uvoza: iskustva, mišljenja, prevare placeva...
Re: Automobili iz uvoza: iskustva, mišljenja, prevare placev
Na volanu. 
poslato sa tapatoka koristeći komšin vajrles

poslato sa tapatoka koristeći komšin vajrles
Samo unfallfrei iz nemačku bajo.ftj napisao:Realno zasto uzeti nov auto kad mozes kupiti godinu dana star sa smesnom kilometrazom za mnogo manju cifru.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Kad vidim ovo dodje mi da ne prodajem svoj auto nikada :/ Ja sam bas gledao da mozda uzmem neku mladu Insigniu sa malom kilometrazom 

Ko porucen za tebe. Vidis da ga je neki okoreli pakleni vozac vozio
.

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Samo GLK, veruj miRisto napisao:Kad vidim ovo dodje mi da ne prodajem svoj auto nikada :/ Ja sam bas gledao da mozda uzmem neku mladu Insigniu sa malom kilometrazom

Insignia:

Brzine idu u H-a !!!

- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Kakvu kombinaciju je pravio tvoj drugar? Naplatio kasko i prodao ostatke vozila? Jel se pokrio?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
On je otkupio urnisanu od vlasnika i preprodao urnisanu dalje. Kaze da je posle njega jos par ruku promenio auto.
Brzine idu u H-a !!!

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Što samo GLK? Najbolje se vraća na "Panteru"? 

Širim haos!
U vezi Insignije, bar je fer prodavac stavio je u opisu da je auto restauriran-oldtajmer.
Samo se na 18. slici vidi linija desnih prednjih vrata u enterijeru, koja se ne poklapa sa tablom, ovako na ostalim nisam primetio?
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ajde da vidimo šta može da bude problem kad kupiš takav auto. Ono što postoji šansa da se provali su pasovanje, nijansa, da li dobro drži pravac, da li se nešto čuje što ne bi trebalo, npr. na neravninama, ili kad se mota volan. Još nešto?
Mnogo gore su stvari koje se ne vide. Da li su vraćeni erbegovi? Da li će farba da podklobuči i ljušti posle godinu dana? Da li su deformabilne zone kao što i treba? Da li će sve da se raspadne kod manjeg čukanja? Da li su svi senzori vraćeni i osposobljeni ili će nešto da zeza, da li će da pušta tečnosti? Ima sigurno još mnogo toga ali ne znam šta je realan rizik a šta spada u teoriju.
Mnogo gore su stvari koje se ne vide. Da li su vraćeni erbegovi? Da li će farba da podklobuči i ljušti posle godinu dana? Da li su deformabilne zone kao što i treba? Da li će sve da se raspadne kod manjeg čukanja? Da li su svi senzori vraćeni i osposobljeni ili će nešto da zeza, da li će da pušta tečnosti? Ima sigurno još mnogo toga ali ne znam šta je realan rizik a šta spada u teoriju.
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Ajd sto je stavljen restauriran opis,ali sta mu znaci oldtimer. Da se nije zeznuo? Stavio bi u opis neki info da je stvarno. Il je to neka pijacna logika.
Poenta je samo da informise kupca sta kupuje, o svemu ostalom nek sam razmislja. Da li je vlasnik evidentirao havariju kod dilera, garancija je jos vazeca.
Poenta je samo da informise kupca sta kupuje, o svemu ostalom nek sam razmislja. Da li je vlasnik evidentirao havariju kod dilera, garancija je jos vazeca.
Ja bih pre isao na to da je stiklirao sve kad je pravio oglas da bi se video u pretrazi nego na iskrenost.
Bilo u jednom ,,Top giru'' pre desetak god upravo ta tema. Oterali razvaljen Fokus u ovl. servis i sredili ga po PSu, menjano org. delovima sve što je moglo, izvlačen na panteru. Istovremeno, kupili identičan ispravan auto i uradili uporedni kreš-test. Ovaj radjeni se raspao, cela kabina bila zgužvana, a nelupani prošao zadovoljavajuće.grujicd napisao:Ajde da vidimo šta može da bude problem kad kupiš takav auto. Ono što postoji šansa da se provali su pasovanje, nijansa, da li dobro drži pravac, da li se nešto čuje što ne bi trebalo, npr. na neravninama, ili kad se mota volan. Još nešto?