Mobilne telekomunikacije
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Mobilne telekomunikacije
Imam Play + Solo paket u Telenoru i primetio sam da mi se podaci prenose iz meseca u mesec? Sad imam 579 minuta, 1965 SMS i 4184 MB brzog neta. Nista mi nije jasno, ali se ne bunim, meni odgovara 

Slažem se, ali ostaje činjenica da će posle N4 svaka baterija biti slaba.
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Probaj bilo koju Lumiu bilo koje serije čak i od 6" pa ćeš videti koliko je i na N4 smešna baterija.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Takodje...
Svaka cast za nase javno preduzece...
Svaka cast za nase javno preduzece...

N4 i S6 Edgle + su skoro pa identicni sto se tice baterije.
Na pocetku je S6+ imao nesto losiju bateriju ali je izasao pre nekog vremena neki update i sad daje 5-6 sati screen on.
Na pocetku je S6+ imao nesto losiju bateriju ali je izasao pre nekog vremena neki update i sad daje 5-6 sati screen on.
I na Xperia telefonima smanjuju vev drugu generaciju bateriju...
Z2 3200, Z3 3100, a Z5 2900.
Sent from my Sony
Z2 3200, Z3 3100, a Z5 2900.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Xperia telefoni drze bateriju bas lepo.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
LG zadrzao isti kapacitet, a nagurao vece ekrane i jace komponente -> slabija baterija.
G2 -> G3 -> G4
3000 mAh -> 3000 mAh -> 3000 mAh
81h -> 63h -> 54h endurance rating
G2 -> G3 -> G4
3000 mAh -> 3000 mAh -> 3000 mAh
81h -> 63h -> 54h endurance rating
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Meni se juče telefon zaglupi
sve radi normalno, samo blago usporeno, ali imenik ne postoji. Ne može da ga otvori iz fabričkog call manager-a, DW Manager (koji inače koristim kao glavni) neće uopšte da se otvori... Haos. A treba mi kao za leba, ne mogu da izvadim neka 2 tel. broja.
Nakon pola dana drndanja, instaliranja/deinstaliranja, x puta ponovljene sinhronizacije itd... sinoć proradi.
Pre ovog zaglupljivanja nisam instalirao nikakvu novu aplikaciju barem 20 dana, apdejt aplikacija je rađen pre nekih 7 dana... Vidim da će me iPhone uskoro gledati, još jedno ovakvo zaglupljivanje će biti moj pozdrav sa Androidom.

Nakon pola dana drndanja, instaliranja/deinstaliranja, x puta ponovljene sinhronizacije itd... sinoć proradi.
Pre ovog zaglupljivanja nisam instalirao nikakvu novu aplikaciju barem 20 dana, apdejt aplikacija je rađen pre nekih 7 dana... Vidim da će me iPhone uskoro gledati, još jedno ovakvo zaglupljivanje će biti moj pozdrav sa Androidom.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Ne identifikuj Android sa jednim telefonom. Ima tu i dobrih i loših telefona, ali uglavnom se svodi na to koliko para toliko muzike.
Takođe nemoj biti u iluziji da se IP ne zaglupljuje i da ti neće praviti neke druge probleme.
Šta je DW uopšte?
edit: evo gledam recenzije i čemu služi, liči da se upravo on zaglupeo ako nisi mogao iz njega da pristupiš kontaktima. Da li si mogao da otvoriš fabričku aplikaciju za kontakte?
Takođe nemoj biti u iluziji da se IP ne zaglupljuje i da ti neće praviti neke druge probleme.
Šta je DW uopšte?
edit: evo gledam recenzije i čemu služi, liči da se upravo on zaglupeo ako nisi mogao iz njega da pristupiš kontaktima. Da li si mogao da otvoriš fabričku aplikaciju za kontakte?
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Do sada sam koristio nekoliko Androida, kako one prosečnih tako i onih koji su u tom momentu bili vrh ponude. Sličnih gluposti ali ne ovako drastičnih mi se dešavalo na svakom od njih, ovo sad mi se desilo na Huawei G7 koji nije vrh vrhova ali je kvalitetom i performansama u boljoj polovini Android palete.
Napisao sam gore, ni fabrička call manager aplikacija nije radila, čak ni nakon što sam deinstalirao DW Manager. Tj mogla je da otvori listu poziva ali bez ijednog imena - samo goli brojevi, a kontakte ne može da otvori.
Čak je i sms aplikacija imala problem sa prikazom imena, za pola poruka je pisalo ime a kod ostalih samo broj. Verovatno je negde došlo do kvrca u kontaktu sa imenikom, što je nedopustivo. Nisam nikada čuo da je nekome iPhone brljao oko tih "esencijalnih" stvari, ko od forumaša koristi iPhone nek kaže svoja iskustva...
Napisao sam gore, ni fabrička call manager aplikacija nije radila, čak ni nakon što sam deinstalirao DW Manager. Tj mogla je da otvori listu poziva ali bez ijednog imena - samo goli brojevi, a kontakte ne može da otvori.
Čak je i sms aplikacija imala problem sa prikazom imena, za pola poruka je pisalo ime a kod ostalih samo broj. Verovatno je negde došlo do kvrca u kontaktu sa imenikom, što je nedopustivo. Nisam nikada čuo da je nekome iPhone brljao oko tih "esencijalnih" stvari, ko od forumaša koristi iPhone nek kaže svoja iskustva...
There are 10 kinds of people in the world:
To je samo kod vas u CH ta cena, pogledaj neki drugi mediamarkt.Floyd napisao:
330e je baš jaka cena za polovan Note jer je nov 370.
https://shop.mediamarkt.ch/mobile/de/ha ... psa4hqt3qv
Neko se dobro zajebao.
Hteo sam da naračim po 400 CHF, ali ovi moji ne dolaze skoro, ali pratim situaciju. U Digitecu je 530 npr.
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Secam se sa si sa odusevljenjem pisao o G7 ..izgleda da je izbor bio pogresan bar kad su tvoje potrebe u pitanju.
Jbg
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Jbg
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока