To realno sada kad su ga razvili jako malo kosta, zato ga i stavljaju serijski.
S druge strane da su odlucili da je to dodatna opcija trazili bi 1000-2000 za to
Vidim da po forumima/potralima dosta ljudi preferira novu 7 sa M paketom...
Šta znam, meni se više dopada standardna elegantna verzija.
Sport paketi su mi OK do serije 3
5 i 7 mi lepše izgledaju u luxury paketu.
To je moj ukus, a i smatram da velike limuzine treba da teže eleganciji i luskuzu, kada se već predstavljaju kao luksuzni automobili.
Npr. više mi se dopada 7 Luxury sa braon eksterijerom i bež/sivim enterijerom nego li drečavo bela s crnim enterijerom ili alkantarom (nisam siguran da li je ima u ponudi)...
Kada bih bio kupac velikog premiuma jurio bih luksuz, sport bih tražio u manjim pakovanjima.
Kod ostalih ne premium proizvođača, sport paketi su mi OK kod velikih limuzina tipa: Taurus, Impala, Regal, Charger, LaCrosse, Chrysler 300 i ostali Ameri npr.
Ali s druge strane S klasu da želim sa V8 ili V12 motorom to bi bili isključivo S500 i S600. Prvo jer su sinonim za tu klasu, drugo jer su s tim agregatima vrhunske lux krstarice.
AMG verzije bih izabrao za Kupee, jer su mi oni sami po sebi sportska auta (bez obzira na komfor i GT oblik)...
Pozdrav
Nekome su lepši, nekome nisu, ali su definitvno neudobniji od ne-sportskih verzija, a to je kontra onome za šta su napravljeni...u klasi gde je BMW 5 još i nekako, ali u klasi gde je 7 nikako...što ne znači da se ne prodaju i da se ne traže, pa samim tim i logično da se nude takve verzije, a što opet ne znači da sa vozačke strane i uopšte sa strane eksplotacije nisu besmisleni kao vozila jer uloži se neviđeni trud da auto bude udoban i ušuškan, da se vozač i saputnici osećaju rasterećeno i relaksirano, a onda ga spuste, ukrute ogibljenje, ukrute volan, pojačaju mu zvuk i potru sav trud.
Dobro je da se BMW ne meša tu s nekom M sedmicom, već je to prepustio Alpini.