A, nisam siguran sta su mogli da mu rade, ako ga nisu snimili...
ortakinja, zujanje, bleja, vilenis, jbt, nmg, omg, lol, lol, lol....NexT napisao: Nije mi sad jasno, posto ortakinja ima kucu tamo, tj nismo kod nekoga iznajmili, ko koga tamo treba da prijavi? Nit se kuca vodi na nju, nit ima nekoga tamo...
A dje to ima?!sashicus napisao: verovatno cu ove sezone posetiti CG, i evo listam ponude, mogu vam reci da ima zaista raznovrsnih ponuda, od 4 eura privatni smestaj po osobi preko apartmanskog za 8-9 eura (za koji cemo verovatno mi da se odlucimo), ima i za 12-13 eura a ima naravno i skupljih polu ili punih pansiona (koji nam ne odgovaraju zbog preciziranih termina za obroke itd...), ovo su cene za jek sezone, a pre i posle toga je znatno jeftinije, naravno. marketi volly imaju povoljnije cene za sve nase proizvode tako da se ne preporucuje nikakva kupovina odavde. ovo je ono sto znam, ako neko ima kakav savet ili preporuku neka kaze, bila li je neka SAT plus reportaza i slicno, nisam bas pratio ove godine...?
zaboravih da dodam, u odnosu na Grcku, koja je ove gadine napucala cene maksimalno, crnogorci su se potrudili da privuku turiste, ukinuli su eko taksu, skoro svi stanodavci nude vec uplacenu boravisnu taksu...