Vladapetr napisao:Realno
Rado bih probao one Prada u tom fazonu, a ove su mi ostale neostvarena želja:
Ahahaha patofne
Vladapetr napisao:Ne znam gde si kupovao te originale na kojima baš piše "Made in Italy", na kutijama 2 para kupljena ovde (u F&F) i 3 para kupljena na ebay stranici 2 velika italijanska outleta nema natpisa gde je proizvedeno.
Imam stalno tripda sve tu robu u F&F šije Milija nekom hangaru izvan Berana.
Ja cesto uzimam Pacoti i bas sad me zainteresovala ova tema i pogledam u par modela da li ima utisnuta zemlja proizvodnje i nema nigde.
Bas ove koje sam gledao kupljene su u Pacoti prodavnici u BG - Knez Mihajlova i u Budvi.
Inace bas volim Pacoti obucu iako su poslednjih godina skroz promenili stil koji mi se ni malo ne svidja. Volim one "retro" modele koji su se vrhunski pokazali sto se tice kvaliteta a i dizajn im je vanvremenski za moj ukus.
Cak i sinu jos od kada je prohodao svake godine uzimam Pacoti.
methane.master napisao:...Imam stalno tripda sve tu robu u F&F šije Milija nekom hangaru izvan Berana.
Ilija Čvorović fazon
Nebitno je gde se roba šije, bitan je onaj ko svojim imenom garantuje kvalitet. Gotovo ništa od brendiranih proizvoda se (u najvećoj meri) ne pravi u zemljama u kojima su originalno nastali, drastično jeftinija radna snaga nije zanemarljiv aspekt u poslovanju.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.