To je tvoje projekcija koju si stekao na osnovu mog dosadašnjeg pisanja. Ona može biti ovakva i onakva, nije ni bitno, ali ovde si potpuno promašio temu. Zato i ne možeš da argumentuješ to što si napisao, nego bi da ostaneš na paušalnim ocenama jer je tako najlakše.Velja napisao:Izbija iz svake tvoje reči, skroz si subjektivan. Kažem ti, na nekom drugom forumu to bi pobralo aplauze, ali ovde je smešno...
Malo mi je smešno da mi ti spočitavaš objektivnost, koji si izgradio imidž na ovom forumu na tome što si malo u šali, a malo više u zbilji neobjektivan. Sigurno ima i toga štosi skoro ispao smešan u nekim skorašnjim diskusijama sa mnom (ali, ja ti stvarno nisam kriv što si se nalupao oko Clia, Una...nije do mene), pa si nakupio negativne energije. No, naravno da imaš pravo na svoje mišljenje i svoj utisak i nemma nameru da ti taj utisak ni popravljam ni kvarim.
Istina je da volim da se sprdam sa idolopoklonstvom i neobjektvnim forsiranjem koje ovde vlada prema nekim nacijama, brendovima, modelima, ali i kada se prdam uglavnom to naglasim, a i uz sprdnju i šalu iznosim i realne argumente. No, iskreno, to mi više i nije toliko interesantno jer se isti ljudi primaju na istu priču, pa je to postalo dosadno, a i ja sa tim postajem dosadan. Najgore je što takvi ništa ne nauče ili se zainteresuju da vide da li u tome što pišem ja ili neko drugi ima neke istine, nego stoje stameno i čvrsto bez ikave osnovne radoznalnosti i ponavljaju redovno i bez ikakve zadrške istu priču. To pre svega guši forum, ali to nije moj problem. Uz to, iste teme se ponavljaju tako da i to nije interesantno. Mogao bih po ovom pitanju da se uključujem 10x dnevno na iste teme, ali to naravno ne činim. Nekima od vas nije dosta takvih rasprava, pa ih vidite i tamo gde ih nema, kao u ovom slučaju.