Zvanicno mislim da nema nikakvih podataka, a i ko to da prikupi i objavi, da pisu sami protiv sebe!?

A i nema potreba sad da "raspravljamo" o bombardovanju, jer ce sve otici na nato, Rusija itd...
To je proslost, sad prelazimo na GMO...

Gde kod nas imas vrtic za 500e?swemir napisao:Koliko kosta vrtic u nemackoj? Koliki je mesecni dodatak za dete?
Kod nas ima od 150 drzavni do +500+e privatni![]()
Uz Subvencije konram da je.minimum 50e drzavni. Subvencija umanjuje za 150e mesec ako sam dobro zapamtio puna mi glava raznih brojeva
A ja ovde znam nekoliko starijih ljudi koji su otišli da CH penziju troše na HR ili SLO primorju a inače su Srbi.goblin napisao:Meni je interesantna cinjenica da se masa nasih drzavljana koji se u inostranstvu ekonomski obezbede a pritom nisu vezani da bas moraju da ostanu (uglavnom sportisti na kraju karijere, ili privatnici koji prodaju biznis koji su razvili), uglavnom vracaju u Srbiju da nastave zivot.
Posto sam u kontaktu sa dosta takvih ljudi, svi imaju jako slicne stavove kao sto sam i ja iznosio u predhodnim postovima.
OK je ici u inostranstvo u potrazi za boljom ekonomskom situacijom, ali ko vec dodje do nivoa ekonomske bezbriznosti a potice sa ovih prostora, uglavnom mu vise odgovara da zivi ovde nego napolju, mada je i to relativno u zavisnosti sta covek ocekuje od zivota...
Si lud bre? Pa tad bi i najveće patriote iz ove teme isparilinikaragva napisao:A da se zarati, da li bi se vi vratili iz inostranstva da se borite za Srbiju u novom ratu?
Si lud bre? Pa tad bi i najveće patriote iz ove teme isparilinikaragva napisao:A da se zarati, da li bi se vi vratili iz inostranstva da se borite za Srbiju u novom ratu?
Ovo ti je info iz prve ruke.swemir napisao:Tako sam cuo nisam proveravao. Sa boravkom i casovima. A koliko su privatne osnovne skole u srbiji da li znas? Ns npr.