Ma prezivljava se i bez para, zivis u sumi, lovis i ne brines.Scuderia napisao:Ja pricam o terminu prezivljavanje, to je mozda cak i ispod nekog minimuma. Kakvo crno prezivljavanje s TVom od 2k evra i hilfigerom kao 'prosecnom' garderobom.
Termin samo niste dobro skapirali.
Prezivljavanje i jeste kada si zarobljen osnovnim troskovima, to jest, kada ne preliva.
Nisam mislio da jedva krpe kraj sa krajem sa 2000e.
Ne znam na kom si nivou, ali zaista niko ne bi trebao da ima problema da skapira da sam tv i tommy spomenuo kao nesto sto ne mozes da priustis, a u normalnim uslovima, o tome da li ces jednom u 5 godina dati 1000 ili 2000 za tv ili jednom u 10 godina na garnituru, ne bi trebalo ni da razmisljas.
Evo, pitaj Floyda da li razmislja da li da kupi Note 4 ili jednostavno ode i kupi ga, a koliko sam skapirao, nije on tamo neko burzuj, dok kod nas oni za koje se smatra da bas super zive, moraju da razmisle da li ce da daju tolike pare na telefon. O tvu i garnituri koje ne menjas jednom godisnje, nego na 5-15 godina da i ne pricamo.
Ne pricam ja ovde da odes i kupis Vertu, 4k Samsung od 85" i Fendi garnituru, nego zaista pocetni nivo kvalitetnih stvari.
O tome bas pricam, nama je Tommy nesto super, a oni cista konfekcija.
Zex, lepo sto si ti tako brzo skapirao bas kako oni Tommy Hilfiger dozivljavaju, ali po tome da ga poredis sa HB, kiji je dve klase iznad se vidi da pricas samo da bi istakao poentu, a ne ono sto je realno.
Sent from my Sony