Beograd
- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
Re: Beograd
Za koga bi se pravio taj stadion, ko će da dolazi da gleda bilo šta?
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Šta znam za mesto za stadion...ne znam koji su bili ostali predlozi. Bitno je da bude negde relativno dostupno da ne bude u tri lepe, gde je cena zemljišta prihvatljiva i gde može da se izvede infrastruktura.
Realno najbolje je da i Zvezda i Partizan igraju na tom stadionu, plus dodatni sadrzaji... hotel, trzni centar, koncerti... i bilo bi sigurno mnogo vise ljudi nego sto sad imamo na one dve ruine od stadiona.
Al verovatno ce odraditi neku kombinaciju sa zemljistem, i napraviti stadion u nekom Jakovu, ko sto su kucu fudbala stavili u industrijsku zonu...
Al verovatno ce odraditi neku kombinaciju sa zemljistem, i napraviti stadion u nekom Jakovu, ko sto su kucu fudbala stavili u industrijsku zonu...

- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Aman, ne dolazi se na stadion zbog stadiona 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ni ja ne vidim nista cudno za lokaciju stadiona. Nije centar grada kao Marakana i JNA pa da nastaje kolaps kada su jace utakmice, a sa druge strane nije ni u nekoj nedodjiji. Tu je i obilaznica gde vrlo lako moze da se napravi put od obilaznice do stadiona. Tim putem bi se dolazilo i sa aerodroma.starac vujadin napisao:Šta znam za mesto za stadion...ne znam koji su bili ostali predlozi. Bitno je da bude negde relativno dostupno da ne bude u tri lepe, gde je cena zemljišta prihvatljiva i gde može da se izvede infrastruktura.
Uopste ne vidim problem lokacije stadiona, vidim samo problem potrebe za takvim stadionom, pogotovo bez atletske staze. Sa atletskom stazom bi mogli da organizuju takmicenja iz atletike, ovako ce moci da organizuju koncerte i da gledamo nasu raspalu reprezentaciju.
- starac vujadin
Jedini realni problem u toj ideji je što je vrlo teško da se utvrdi procenat vlasništva države, klubova ko je tu šta investirao itd...ali bi neki metod mogao da se utvrdi...trebalo bi vremena. Ne samo za Partizan i Zvezdu, naravno.
No, iza razloga što su navijači emocionalno vezani za svoje stadione što je legitimno, ali ne i dovoljno za odbijanje takve ideje, sigurno je glavno što bi neki hteli sami da maznu lovu od prodaje zemljišta, a ne da se to investira bilo u stadion, bilo u vraćanje dugova, kupovinu igrača...
Meni je ok i da stadion bude bez atletske staze i da služi samo za fudbal, ali ako se igra non stop kao na San Siru.
Jedan od ova dva stara stadiona može da ostane za atletiku i ostale sportove pogodne za stadion. Sve se to može urediti. Ali, ako stadion bude služio za reprezentaciju i finale kupa i to će biti bezveze.
No, iza razloga što su navijači emocionalno vezani za svoje stadione što je legitimno, ali ne i dovoljno za odbijanje takve ideje, sigurno je glavno što bi neki hteli sami da maznu lovu od prodaje zemljišta, a ne da se to investira bilo u stadion, bilo u vraćanje dugova, kupovinu igrača...
Meni je ok i da stadion bude bez atletske staze i da služi samo za fudbal, ali ako se igra non stop kao na San Siru.
Jedan od ova dva stara stadiona može da ostane za atletiku i ostale sportove pogodne za stadion. Sve se to može urediti. Ali, ako stadion bude služio za reprezentaciju i finale kupa i to će biti bezveze.
- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
Pa je li Voždovac napravio stadion + dodatni sadržaj, pa i dalje niko ne ide da gleda.aleksa napisao:Realno najbolje je da i Zvezda i Partizan igraju na tom stadionu, plus dodatni sadrzaji... hotel, trzni centar, koncerti... i bilo bi sigurno mnogo vise ljudi nego sto sad imamo na one dve ruine od stadiona.
+ na novom stadionu ne igra utakmice visokog rizika.
I drugo, koliko godina idem na Maru, meni bi iskreno bilo žao da se selimo

Mnogo lepih i ružnih uspomena i dogodovština nosim sa tog stadiona,
ne bi mi bilo svejedno, realno.
Ja ne znam ko će da dolazi na taj novi stadion, sve i da ga naprave.
To na Vozdovcu i ne razumem sto su pravili, cisto bacenje (pranje) para...
Pa ako ostanu ova dva, i ovaj bude sluzio samo za reprezentaciju i jednu utakmicu kupa, verovatno niko nece ici... zato srusis ova dva i resis taj problem.
Pa ako ostanu ova dva, i ovaj bude sluzio samo za reprezentaciju i jednu utakmicu kupa, verovatno niko nece ici... zato srusis ova dva i resis taj problem.

- Kuzmanovic
Aleksa zaboravio si na finale Lige sampiona. 

Kad je prosli put bilo finale LS (KES) kod nas, kazu da je tad prvi put doneta droga u BG, ko zna sta bi nas sad strefilo...

@Bajker
Ti si u Ducijevom fazonu...

@Bajker
Ti si u Ducijevom fazonu...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Velja napisao:Bolje ,,Aleksandar Veliki''
...a pomoćni teren ,,Siniša Mali''
Takoe! Imamo ime!

aleksa napisao:Kad je prosli put bilo finale LS (KES) kod nas, kazu da je tad prvi put doneta droga u BG, ko zna sta bi nas sad strefilo...![]()
Odavno pre toga.
Širim haos!
- starac vujadin
https://www.youtube.com/watch?v=W7W2tSD76eY
Čisto da podsetim, da ne bude posle "prvi put u istoriji"...
Čisto da podsetim, da ne bude posle "prvi put u istoriji"...

- Kuzmanovic
Jedini put kada su se severom vijorile crno bele zastave, a da nisu bile istaknute kao navijacki plen. 

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Kad smo vec kod navijackog plena, od jutros su cigani u vlasnistvu veoma bogatog novosadskog...