Ne brže od života!
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Re: Ne brže od života!
Izmaglica samo natapa prasinu i prljavstinu na putevima i stvara se taj klizec sloj+niska temperatura, po mogucnosti ispod nule = igranka.
Послато са GT-I8260 уз помоћ Тапатока
Послато са GT-I8260 уз помоћ Тапатока
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Veceras su oko Pozarevca, Smedereva i na putu ka SD gde god su mostovi i nadvoznjaci itd, bacali su rizlu ili so, ne znam ni ja sta se baca sad. Evo malo pre se vratio kuci nije nigde bilo klizavo. Ni danas kad sam isao isto. Samo magla ponegde.
Deo puta BP-NS, izmedju Glozana i Begeca, je toliko prekriven blatom da se put uopste ne vidi. Kada ide auto ispred tebe, dize blato, ne kapljice, nego grudve blata, i baca ti na auto.
Da imam neki pikap, napravio bih top za blato, i isao ispred traktora i zasipao ga blatom, toliko da mora da stane sa strane da ocisti stakla.
Da imam neki pikap, napravio bih top za blato, i isao ispred traktora i zasipao ga blatom, toliko da mora da stane sa strane da ocisti stakla.
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Jutros sam pri maloj brzini jedva stao, abs se aktivirao. Spust ka Brankovom mostu u smeru ka Nbg, raskrsnica sa Pop-Lukinom.
jes bilo jutros solidno klizavo.
Po centru nije bilo strasno jutros u 7.
Bilo je par vlaznih ulica, ali nije strasno.
Sent from my Sony
Bilo je par vlaznih ulica, ali nije strasno.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- schonenk
To i jeste najveci za*eb. Vozis normalno 99.9% vremena i onda odjednom abs pocne da drlja. Pokusao sam da ponovim situaciju kasnije, posto mi nije bilo jasno zasto. Isao sam max 40 km/sat.
Prljavština i vlažan put zbog magle. Da je kiša bilo bi jače trenje, jer bi veća količina vode oprala put. Ovako na putu imaš i tanak sloj blata praktično.
Do snega i leda, ovo je najklizavije moguće stanje kolovoza, zato oprez. Mi sa winterama smo u prednosti, jer smo navikli da budemo oprezni, a vi sa premium gumama se pazite.
Do snega i leda, ovo je najklizavije moguće stanje kolovoza, zato oprez. Mi sa winterama smo u prednosti, jer smo navikli da budemo oprezni, a vi sa premium gumama se pazite.

Aman Schonenk, šta se čudiš... Neka voda se izlila na tom mestu ili sl. U nekom starom autu bi se okrenuo.
Osim Volvou
Osim Volvou

Zaboravih da dodam, mislio sam na prilazu mostovima tj. konkretno na penjanju za gazelu iz pravca sajma. Obicno kad je blizu reke vece su sanse da ce biti klizavije.
Ja navikao na dobre premiumke, a prednje TS830ice su na izdisaju 
Kocicu ubacivanjem u rikverc i slajfovanjem zadnjih tockova
Sent from my Sony

Kocicu ubacivanjem u rikverc i slajfovanjem zadnjih tockova

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Ja jutros od BG do Donjeg Milanovca putovao 3 sata. Krenuo sam u 5. Put slinav, na vecini puta gusta magla. Bas losi uslovi. Videh i neki prevrnuti A3 kod Srebrnog jezera bas ozbiljno razvaljen, rekao bih da vozac nije preziveo
Kada sam ja nailazio tada je dosla i hitna pomoc. Bas gadan prizor.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
- schonenk
Uh, jedno je kad se desi pri maloj brzini, ali da mi se nesto slicno desi pri 80 i vise bilo bi tragicno. Neki dan sam isao do Bele crkve i put suv, dok nisam prisao blizu mosta i reke. Potpuno druga mikroklima, magla, put mokar i klizav. Odmah sam spustio brzinu za 50%
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Sta bi tek bilo da nema lakat krivine u Irigu.nikaragva napisao:
Npr. u Veterniku cesto bude neki udes u kruznom toku
Kisa plus kruzni tok plus Novi Sad su recept za lupanje auta.
Ne moze se porediti kako je nekad bilo, a kako je sada jer su veci gradovi postali regionalni centri sa puno vecim brojem kola na ulici sa svakojakim vozacima. Drugo, broj neiskusnih vozaca je drasticno veci, sad je standard sa 18 dobiti kola i ici u izlaske. U moje vreme, koje nije tako davno bilo, mnogi do tridesete nisu videli kola. Sada zene potpuno ravnopravno voze, kako tako, ali voze. Itd
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
Sad ce tunel nista ne briniSloba napisao: Sta bi tek bilo da nema lakat krivine u Irigu.

Sloba napisao: Sada zene potpuno ravnopravno voze

Elem, obicno pogledam ko vozi. Cesto su za volanom stariji ljudi, 50-60 i vise godina.
Cesce nego omladinci. Valjda su nesto i naucili u autoskoli, ovi matorci jednom godisnje isteraju auto, zaboravili su sva pravila