Testovi automobila - Opšta tema o modelima
Re: Testovi automobila - Opšta tema o modelima
A koji su kriterijumi po kojima ocenjujete da li neko voli automobile?
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Evo, moj komsija, vise vremena provede sa svojim automobilom (i to ne u voznji), nego sa porodicom. To je Logan koji je posle dosta godina kao nov, sto bi rekli mint.
Doduse, tu mozda ima i nesto vise. Mozda je porodica i razlog zbog kojeg vreme provodi u garazi
Doduse, tu mozda ima i nesto vise. Mozda je porodica i razlog zbog kojeg vreme provodi u garazi

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ima tih sa Loganima kupljenih teškom mukom na kredit...čuvaju ih kao oči u glavi, a kada uparkiravaju i žena i deca pomažu i izigravaju parking senzore.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Molim sve sa toyotama da se udalje iz teme 
Послато са GT-N7100

Послато са GT-N7100
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Kome smeta jaka Toyota? 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ovom nije bas tolika muka bila.
Fantastican izbor sredstava za ciscenje. Za svaki deo automobila ima neko sredstvo i posebnu krpu. Skoro da mu uradi ditejling posle svake voznje.
Kada sam video da po kisi parkira automobil u garazu, a onda sedne na bicikl i ide kuci (zivi nesto dalje, u drugoj zgradi)... Naravno, pre toga se automobil uredno ocisti i ostane suv da odmara u izolovanoj garazi.
Fantastican izbor sredstava za ciscenje. Za svaki deo automobila ima neko sredstvo i posebnu krpu. Skoro da mu uradi ditejling posle svake voznje.
Kada sam video da po kisi parkira automobil u garazu, a onda sedne na bicikl i ide kuci (zivi nesto dalje, u drugoj zgradi)... Naravno, pre toga se automobil uredno ocisti i ostane suv da odmara u izolovanoj garazi.
Pedja to nije ljubitelj auta vec picajzla.
Da, bolest.
Inače se slažem da je toyota smešna.
Inače se slažem da je toyota smešna.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Evo za vas dobrostojeće ljubitelje vožnje, Toyotom možete da se trkate za relativno malo love
http://www.nacionalnaklasa.com/putopisi ... -odeljenju
Baš me zanima koliko bi bilo nešto slično kod BMW-a?
http://www.nacionalnaklasa.com/putopisi ... -odeljenju
Baš me zanima koliko bi bilo nešto slično kod BMW-a?
Boringly average, but also perfect for school run mums
- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
HKS,
Gde Ja to poredim enterijer Mercedesa i Toyote? Rekao sam da je mnogo realnije tražiti mane skupim automobilima, jer koštaju kao sv Petra kajgana. Mercedes sam pomenuo da je #1 što se tiče luks konfekcije, i da ima enterijer dostojan premiuma.

Po meni u njihovom rangu ima od svega po malo. Ja bih lično vozio (od manjih ka većih):
-Yaris Hybrid (najmanji potrošač u klasi, 2-3l po gradu)
-Auris (ružan, ali ružan je i Golf pa šta)
-Avensis (ništa manje dosadan od Passata npr)
-GT86 (to što se ne prodaje je neznanje i kompleksi)
-Tundra (impresivan pick up)
-Tacoma (takođe odličan mid size pick up)
-Land Cruiser 200 (poslednji ne fenserski terenac, nepoderiva mašina)
-FJ Cruiser (retro terenac vrlo zanimljivog izgleda)
-Sequoia (jedan od najvećih SUV-ova i povoljna cena)
-Avalon (lepa full size limuzina)
Blast from the past:
-Supra
-Celica
-MR2
Ma da, svi ovi su ludo dosadni, treba da voze ljudi Škodu i Volksvagen 4cyl dizele da vide šta su mašine...
Sve, sve a da su Toyote dosadne a 4cyl dizeli Škode, VW, Honde, Mazde itd zanimljivi... Nisam znao.
PS
'Bem ti fabriku koja se vodi kao sportski brand a nema niti jedan pravi sportski auto u ponudi, i ima manje uspeha u sportu od kršina Renaulta i Toyote...
Gde Ja to poredim enterijer Mercedesa i Toyote? Rekao sam da je mnogo realnije tražiti mane skupim automobilima, jer koštaju kao sv Petra kajgana. Mercedes sam pomenuo da je #1 što se tiče luks konfekcije, i da ima enterijer dostojan premiuma.
Misliš ovako nešto?Pa bas premim marke daju mnogo u klot verzijama, cene su iznenadjuce niske, a onda sa dodatnom opremom ubijaju.

Po meni u njihovom rangu ima od svega po malo. Ja bih lično vozio (od manjih ka većih):
-Yaris Hybrid (najmanji potrošač u klasi, 2-3l po gradu)
-Auris (ružan, ali ružan je i Golf pa šta)
-Avensis (ništa manje dosadan od Passata npr)
-GT86 (to što se ne prodaje je neznanje i kompleksi)
-Tundra (impresivan pick up)
-Tacoma (takođe odličan mid size pick up)
-Land Cruiser 200 (poslednji ne fenserski terenac, nepoderiva mašina)
-FJ Cruiser (retro terenac vrlo zanimljivog izgleda)
-Sequoia (jedan od najvećih SUV-ova i povoljna cena)
-Avalon (lepa full size limuzina)
Blast from the past:
-Supra
-Celica
-MR2
Ma da, svi ovi su ludo dosadni, treba da voze ljudi Škodu i Volksvagen 4cyl dizele da vide šta su mašine...

PS
'Bem ti fabriku koja se vodi kao sportski brand a nema niti jedan pravi sportski auto u ponudi, i ima manje uspeha u sportu od kršina Renaulta i Toyote...
Pozdrav
A gde su silni Lexus modeli...
Sve u svemu, zaista smesni ovi 'ljubitelji'.
Sve u svemu, zaista smesni ovi 'ljubitelji'.
Dobra sisa zlata vredi.
Pa sta fali tom BMW-u, izgleda bolje neg Toyota za te pare...
Niko ne kaze da je Skoda uzbudljivija, ali je bar povoljnija, problem je u dobijeno/ulozeno.
A Lexus uopste ne pominjem, nikad se nisam vozio u njemu, znam da me ne zanimaju, sedeo u njima, enterijer mi se ne svidja, malo kic, decije, plasticno, testovi kazu da ni u voznji nisu na nivou BMW-a al pojma nemam, sve u svemu ne pricam o njemu vec Toyoti te ne vidim kakve veze imaju.
Niko ne kaze da je Skoda uzbudljivija, ali je bar povoljnija, problem je u dobijeno/ulozeno.
A Lexus uopste ne pominjem, nikad se nisam vozio u njemu, znam da me ne zanimaju, sedeo u njima, enterijer mi se ne svidja, malo kic, decije, plasticno, testovi kazu da ni u voznji nisu na nivou BMW-a al pojma nemam, sve u svemu ne pricam o njemu vec Toyoti te ne vidim kakve veze imaju.
Problem je sto je to sve subjektivno.
Ne mozes nikako ti nametati svoje stavove kao aksiome, vec jednostavno baciti pogled na trziste.
A ovaj pljusak 'kriterijuma' po kojima ljubitelj 'ljubi' samo sport i performanse...ludilo sine sto kazu klinci.
Broj 1 je broj 1...moze tamo neki Pera ili Laki da prica sta god hoce.
Pazi pobedu "Ljubitelji automobila zaobilaze Toyotu u sirokom luku".
Jos ne mogu da registrujem takvu prosto-prosirenu recenicu.
Ne mozes nikako ti nametati svoje stavove kao aksiome, vec jednostavno baciti pogled na trziste.
A ovaj pljusak 'kriterijuma' po kojima ljubitelj 'ljubi' samo sport i performanse...ludilo sine sto kazu klinci.
Broj 1 je broj 1...moze tamo neki Pera ili Laki da prica sta god hoce.
Pazi pobedu "Ljubitelji automobila zaobilaze Toyotu u sirokom luku".
Jos ne mogu da registrujem takvu prosto-prosirenu recenicu.
Dobra sisa zlata vredi.
Znaci Grand muzika je zakon jer je najvise ljudi u Srb slusa?
I zar nije VAG broj 1, prestigli su Toyotu?
I zar nije VAG broj 1, prestigli su Toyotu?
Ako cemo tako o Toyoti, onda je i Peugeot fantasticno zabavna fabrika, prave vrhunske HH... Al u proslom veku.
To sto Toyota prodaje milione kola godisnje, ne znaci nista. Nemojte da se lazemo, pa osnovni motori danas su im 1.3 i 1.6 atmosferci, a i dizajn je prilicno katastrofican.
Comi, iskuliraj, neces dobiti sportsku Toyotu jer je branis
To sto Toyota prodaje milione kola godisnje, ne znaci nista. Nemojte da se lazemo, pa osnovni motori danas su im 1.3 i 1.6 atmosferci, a i dizajn je prilicno katastrofican.
Comi, iskuliraj, neces dobiti sportsku Toyotu jer je branis