Day Walker napisao:Vrlo glup, iritantan detalj, mogli su to da stave na displej kao sav normalan svet
Veruj mi, nije tako grozno kao što izgleda. Ali ko prvi put vidi ( posebno onu crvenu ) pomisli da mu fali pola avta
Day Walker napisao:Vrlo glup, iritantan detalj, mogli su to da stave na displej kao sav normalan svet
Na Alfi takodje stoji sve vreme pahuljica na ekrancicu ukoliko je temp ispod 4 stepena. Uvek se istripujem da mi crkla neka sijalica kad zapisti, i ne smeta mi ni maloKuzmanovic napisao:Au, bas losa fora. Steta sto samo ne upozori na pocetku i to je to. Ali dobro, uvek se moze izvuci sijalica iz table.
Sent from my Citizen calculator using Tapatalk
Soficistirana tehnologija iz 98, pišti dok temperatura ne bude u plusu, šalim se, nema topedja napisao:A gde je tebi upozorenje za minus?
ja smatram debilnim tvoje razmisljanjeDay Walker napisao:Ovde kod Forda je problem u sijalici na instrument tabli.
Narandzastom se obelezavaju ikonice koje oznacavaju kvarove i greske, crvenom kvarovi zbog kojih treba zaustaviti automobil.
Iz tog razloga, smatram debilnim njihovo resenje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Objasnio ti je heroj zasto ti je razmisljanje jos debilnijeNikolaa napisao:ja smatram debilnim tvoje razmisljanjeDay Walker napisao:Ovde kod Forda je problem u sijalici na instrument tabli.
Narandzastom se obelezavaju ikonice koje oznacavaju kvarove i greske, crvenom kvarovi zbog kojih treba zaustaviti automobil.
Iz tog razloga, smatram debilnim njihovo resenje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
lampica rucne kocnice je kvar?
narandzaste su i oznake za maglenke u 90% slucajeva i sta sa njima?
logicno je da ces vise obratiti paznju na narandzastu ili crvenu svetlost na tabli. to je upozorenje da pazljivo vozis, isto kao i kad ne stavis pojas pa ti stoji crveno upozorenje da nisi stavio itd itd...