Xepoj87 napisao:Mene zanima zasto zex ne digne kredit i ulozi pare onda?
Sent from my Sony
Sta te konkretno zanima heroj?
Da li cu kupiti stan u Nemackoj? Verovatno kad budem znao sta moje dete zeli, da ide ovde u skolu i zivi ili ne?
Ja sve sto imam stekao sam svojim znanjem i radom i nije mi niko nista poklonio.

Ja sam nekretnine kupovao i u Srbiji dok sam bio...

I bez obzira sto se kupljeni stan nece isplatiti za 10-15 godina, on je tu i ne mislim da sma pogresio...Ja se ne duvam sa parama koje mi je neko drugi ostavio ili zaradio kao masa ljudi po Srbiji. Zato mi se ovde i svidja, niko te ne pita ni kolika ti je plata, ni koliko imas, svako zivi svoj zivot kako zna i ume i trudi se da to vreme iskoristi najbolje sto zna. Nikoga ne zanima da li si obukao obican dzemper ili Tomy Hilfinger, ne zanima ga ni koji auto vozis, ni gde si isao na letovanje...Ni imas li svalerku ili ne...

Floyd, da napravis anketu po Srbiji i pitas kolika je prosecna ing plata u Nemackoj, rekli bi ti 5000 evra u velikoj vecini slucajeva...Ono sto je raylika CH i DE. vi sami placate socijalno i zdravstveno a ovde to firma radi za zaposlene.Kad bi tvoja firma sve za tebe platila, razlika ne bi bila duplo kao sto jeste, ali i dalje ostaje ta prica sa skupocom u CH. Na jedan sakriven nacin ne dozvoljavaju svakom da kupi nekretninu kako bi se zastitili.