Meni se isto nisu aktivirali. Slican udes isto u ogradu sa okretanjem sa 90kmh, otkinut prednji tocak, motor polomio sve nosace i ispo ispod auta, rupa u gepeku...
Senzor za aktivaciju je u pragu vozila, a prag nije udaren.
Senzor prednjih je u sini, a verovatno sina nije pomerena.
Ili sto kaze ljubitelj nije bila dovoljno jaka sila, a tako je i vozac prosao.
Ma nisu zakazali, samo je njihovo ispaljivanje uvek rizik za putnike. Senzor reaguje na usporenje. Udarac je usporenje, osnovna škola.
Ne može gledanjem snimka čovek da tvrdi da su trebali ili nisu da se otvore. Moja žena je totalisala jednu Octaviu i nijedan airbag se nije otvorio, a njoj ni dlaka sa glave nije falila. Jednostavno se airbag aktivira po potrebi i to samo ona grupa u smeru usporenja.
dag81 napisao:Senzor za aktivaciju je u pragu vozila, a prag nije udaren.
Senzor prednjih je u sini, a verovatno sina nije pomerena.
Ili sto kaze ljubitelj nije bila dovoljno jaka sila, a tako je i vozac prosao.
Korsa sleti sa puta, zvekne pragom(savije se ko kifla) u neku betoncinu i prevrne se na krov i nijedan vazdusni se ne otvori.
Gledao sam maloauta preko, i to je cudo kad se otvore(autu nista), sa druge strane krov cao, tocak...i nisu aktivirani. BMW3 sam gleda9 bas bedavno ovaj f30
Drugar je sa ford kugom niz most slobode na jedno 180 udario bocnu zastitnu sinu, izokretao se na mostu, aktivirali se prednji airbegovi iako nije bio vezan, pa cak i suvozacki gde niko nije bio, zavese nisu iako ih ima. Prosao je bez povreda.
Dag je i video olupan auto posle, mozda jos neko jer je stajao u agrohimu dok nisu stigli delovi.
Послато са GT-N7100
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56
nemam problem uvek sam najsporiji