Stvarno kvalitetan program, i ako komunisticki.
Sent from my Sony
Pa ni pre mnogi nisu mogli da putuju baš do Venecije na kafu. Tačno je da je srednja klasa tad bila jača ali mislim da je danas putovanje dostupnije mladima (low cost letovi, hosteli, rodbina koja se raselila po Evropi itd.).miroslavm napisao:Da, samo s ovim mozes da se zakitis jer 80% ljudi sad ne moze ni Zlatibora da se domogne a kamoli u Veneciju na kolace i espreso vikendom. kako smo to nekad radili, niti su nam kola usmeravali na nonEu rampu pa cekas.
Ne znam bas da je putovanje dostupnije, jer kad nemas para dzaba ti jeftine karte. Ja na zalost nisam nigde isao tokom studija sem u USA, gde sam rmbacio, a ne putovao. Moji roditelji su skoro celu Evropu proputovali, nit su njihovi roditelji bili imucni, nit su radili neke lovatorske poslove. A takvih primera oko mene ima dosta, ne verujem da svi bas lazu iz te generacije.Floyd napisao:Pa ni pre mnogi nisu mogli da putuju baš do Venecije na kafu. Tačno je da je srednja klasa tad bila jača ali mislim da je danas putovanje dostupnije mladima (low cost letovi, hosteli, rodbina koja se raselila po Evropi itd.).miroslavm napisao:Da, samo s ovim mozes da se zakitis jer 80% ljudi sad ne moze ni Zlatibora da se domogne a kamoli u Veneciju na kolace i espreso vikendom. kako smo to nekad radili, niti su nam kola usmeravali na nonEu rampu pa cekas.
Sve u svemu, sam pasoš nije bio 'jači' da bi se i dalje pominjao. Ovo drugo su dobrim delom i globalni trendovi. Radnička klasa ti je svuda u problemu...
Niko je kaže da su nam ratovi trebali... da je bilo pameti, zemlja je mogla da se lepo rasturi i bez toga. Sad bi ionako svi bili u EU i je bi bilo bitno to za šta se ratovalo 90ih.nidza napisao:Globali trendovi bi bili tu gde su, mi i tako nemamo uticaja na njih, samo bismo ih dočekali u normalnoj, velikoj zemlji, neizmučenu građanskim ratom, sankcijama, NATO bombardovanjem... Samo je malo mozga trebalo imati.
Pritom ne mislim samo na Srbiju, nego na sve bivše SFRJ republike.
Izgubljen pojam o stvarnosti totalno.Floyd napisao:Pa ni pre mnogi nisu mogli da putuju baš do Venecije na kafu. Tačno je da je srednja klasa tad bila jača ali mislim da je danas putovanje dostupnije mladima (low cost letovi, hosteli, rodbina koja se raselila po Evropi itd.).miroslavm napisao:Da, samo s ovim mozes da se zakitis jer 80% ljudi sad ne moze ni Zlatibora da se domogne a kamoli u Veneciju na kolace i espreso vikendom. kako smo to nekad radili, niti su nam kola usmeravali na nonEu rampu pa cekas.