Računari
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Re: Računari
Kome ponudi update na novu verziju Flasha, najbolje da ne radi odmah update, jer postoji neki bug sa zvukom itd.
Cak su i na Adobe-ovom forumu rekli da znaju za problem i da rade na resavanju toga...
Cak su i na Adobe-ovom forumu rekli da znaju za problem i da rade na resavanju toga...
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Ja se
od nerviranja sto mi seckaju YT klipovi, moram maksimalno da smanjim rezolciju...Sada znam sta je 
p.s. Da li ima neko polovnu zvunu kartu, posto je moja integrisana rekla laku noc?

p.s. Da li ima neko polovnu zvunu kartu, posto je moja integrisana rekla laku noc?
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Opet ja i famozni PDF!
Ovako, imam fajlove zasticene sifrom. Znaci profesor je upload-ovao fajlove na sajt i dao nama koji polazemo sifre da mozemo da ih otvaramo kod kuce kad ih skinemo. Da li postoji opcija da ja nekako uklonim sifru da ne moram svaki put da je kucam kad ulazim u svaki fajl?
Ovako, imam fajlove zasticene sifrom. Znaci profesor je upload-ovao fajlove na sajt i dao nama koji polazemo sifre da mozemo da ih otvaramo kod kuce kad ih skinemo. Da li postoji opcija da ja nekako uklonim sifru da ne moram svaki put da je kucam kad ulazim u svaki fajl?
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Jesu zayebali nesto sa poslednjom verzijom FlashPlayera. Ja sam izbrisao poslednju verziju koja nije radila kako treba, i instalirao 11.2 (LINK za downlaod). Sada je sve ok, ne radim update dok ne srede bugove.
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Mislim da ne može. Jedino da instaliraš nešto poput ovoga: http://keepass.info/
Onda kad otvoriš program ukucaš password, a posle samo odabreš i on ga sam ukuca, ne moraš ti. Nije baš rešenje, ali to mi jedino pada na pamet.
Onda kad otvoriš program ukucaš password, a posle samo odabreš i on ga sam ukuca, ne moraš ti. Nije baš rešenje, ali to mi jedino pada na pamet.
Posetite www.garaza.rs !
Gaginh0 napisao:Opet ja i famozni PDF!
imas pdf unlocker, systool pdf unlocker, pa proguglaj i skini, okljucaj i pokreni zabavu

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Fotke u mojoj temi su uglavnom postavljene na sajt dodaj.rs koji trenutno ne radi. To je razlog zašto ih ne vidiš. Nadam se samo da će sajt proraditi uskoro jer tamo imam gomilu slika postavljenih.Destiny napisao:Ja koristim IE i ne vidim ni fotke tvoje Honde, ali nisam htela da komentarisem u svakoj temi i idem u off
Fotke u Draganovoj temi su postavljene na drugom sajtu i trebalo bi da ih vidiš. Tu je verovatno problem do nekih podešavanja, mada plugin koji koristimo ne zahteva nikakve dodatke (java, flash) tako da bi trebalo da radi svakako. Možda bi pomoglo čišćenje IE i reset podešavanja.
Posetite www.garaza.rs !
Moguce. Na poslu sam, pa moguce da me blokiraju 

PCI ti treba?ivancho napisao:Ja seod nerviranja sto mi seckaju YT klipovi, moram maksimalno da smanjim rezolciju...Sada znam sta je
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Koliko vremena treba da se instalira XP, i posle doda 7 programa [Winamp, BS plejer, Total Comander, Mozila, Nero, CCleaner, Skype] + neki antivirus program?
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
U mnogome zavisi od brzine kompa od 20 minuta pa do 1h, tako nekako...steva_anya napisao:Koliko vremena treba da se instalira XP, i posle doda 7 programa [Winamp, BS plejer, Total Comander, Mozila, Nero, CCleaner, Skype] + neki antivirus program?
Ako je neka starudija bez drajvera onda ume i da bude duze..
Ako je sve u redu, onda ~1h.
Ako imas silent instalaciju onda i manje.
Ako imas silent instalaciju onda i manje.
Pogledacu ciku u djubretu jel ima sta...