Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Zanimljivo je da u isto vreme predstavljaju i veliki S7 

Floyde, jel dolazi neko ovih dana iz CH da donese jedan S6? 

Ja ne dolazim a sve koje znam da idu su već tamo ili u putu 

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Danas mi je konačno krenuo Xiaomi ilit Šaomi
Kakvi su Kitajci mufljuzi, to nije normalno. 2 puta sam radio refund, provo se kunu u sve živo da imaju na stanju i da će da šalju za dan ili dva, čim platiš krene priča "sorry my friend, moraš da sačekaš par dana"
Na kraju krajeva barem sam dočekao da se pojavi zlatni, ima selo da pukne od muke

Na kraju krajeva barem sam dočekao da se pojavi zlatni, ima selo da pukne od muke

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Ja sam kupio s6 edge plus i dosta sam zadovoljan, mada bi baterija mogla biti malo bolja. Ostalo sve radi strava. Inače je ovo prvi telefon koji sam kupio bez da sam video kako izgleda, pošto sam naručio titanijum verziju koju pre toga nisam našao ni u jednoj prodavnici, srećom ispalo je super 

- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Možda mi se samo čini al kad otpremim neki proizvod u korpu na tim kineskim sajtovima a ne kupim ga odmah nego tako stoji, obavezno se tom artiklu smanji cena. Imam utisak da prodavci imaju uvid da neko želi da kupi njihove stvari pa kad vide da se nećkam daju popust. Evo naručio sam konačno onaj digitalni changer za fabrički cd u mojim kolima i cena je bila oko 55eu i tako je stajao u korpi više od 2 nedelje kad vidim pala cena na 45eu, i naravno, kupim
.

- veljabandit
- Banned
- Pridružio se: 13 Okt 2015, 22:23
- Garaža: Cupra SC 280 dsg ........... CBR 1000 RR HRC
Ja se definitivno vracam na Windows... danas sam gledao lumiu 950 tj. Microsoft 950... klasicna drkica od telefona, uopste nije "jeftin" na izgled kao sto komentarisu po net-u (verovatno samsung fanovi
) a o performansama ne treba pricati !
posto sam vec koristio windows lumiu 930 i bio zadovoljan ne znam uopste sta mi je trebao ovaj Note 4 ??? pogresi covek

posto sam vec koristio windows lumiu 930 i bio zadovoljan ne znam uopste sta mi je trebao ovaj Note 4 ??? pogresi covek

------------------------------
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Videh danas 950 u radnji, cena 73000 din. 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
- veljabandit
- Banned
- Pridružio se: 13 Okt 2015, 22:23
- Garaža: Cupra SC 280 dsg ........... CBR 1000 RR HRC
jes
ima na oglasima i za 480, 490...

------------------------------
Kolega ga testira, kaže da je potpuno bezveze telefon. Meni je na prvu loptu izgledao baš dobro. Ne kapiram gde nađe poređenje sa Note 4? Dupe i oko.
Ima Win potencijal, ali sad ga uzeti nije neki pos'o.
Tapatalk
Ima Win potencijal, ali sad ga uzeti nije neki pos'o.
Tapatalk
Dobar android telefon je trenutno bez konkurencije 
Ja za N4 još nisam našao veću zamerku.

Ja za N4 još nisam našao veću zamerku.
Planiram ga
da li zakucava? To ili iphone6s pa.me zanimaju iskustva. U principu brine me da se ne uspori i zakucava bas sam zahtevan korisnik. Kazu na iphonu to nema seme.

Počeo je otkad je stigao prvi veći update ali je posle toga stigao još jedan manji i sad baš retko zakuca... i to samo pri brzom izlasku iz jedne i pokretanju druge aplikacije. U radu mi nije zakucavao.
Ako ne žuriš, sačekaj još dva meseca S7. Trebalo bi da bude i verzija sa 6" ekranom.
Ako ne žuriš, sačekaj još dva meseca S7. Trebalo bi da bude i verzija sa 6" ekranom.
Meni na galaxy s4 crkao wifi posle 2.5 godine. Stukao sam 5 gb ovog meseca