Svetska zavera ili jedan sasvim običan dan...
Re: Svetska zavera ili jedan sasvim običan dan...
https://www.youtube.com/watch?v=FzF1KySHmUA
Mada da su npr, namerno zatvorili oci pred napad, ne bi me cudilo.
Mada da su npr, namerno zatvorili oci pred napad, ne bi me cudilo.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Ček, za sve one koji veruju u vanzemaljce. Imamo svemir koji je veliki toliko da najveća brzina za koju mi mislimo da je moguća putuje više milijardi godina kroz njega. S druge strane, mi smo sleteli na nebesko telo koje je daleko od nas malo više od sekund te brzine. Ok, poredimo milione i milijarde godina s jednom sekundom. I, onda neki tamo vanzemaljac krene da putuje distancu od nekoliko miliona svetlosnih godina, prođe kroz crnu rupu, tom nezamislivom brzinom izbegne sve komete, planete, zvezde itd i onda dođe na planetu zemlju. Međutim, tu se desi nešto strašno, uhvati ga strašna sila od 1G, sila po kojoj i golub ume sasvim lepo da leti, i on koji je prošao kroz crnu rupu sa silom od nekoliko miliona G, koji je prošao sve te komete, zvezde i svašta nešto nekom brzinom koju mi ne možemo da zamislimo, odjednom izgubi kontrolu nad svojim letećim tanjirom (nismo dovoljno originalni da smislimo nešto bolje) i slupa se baš u Ameriku ili u Sibir.
Jel treba da napišem neki komentar na ovo?
Što se tiče obaranja kula bliznakinja, naravno da je glupost. Tamo je radilo 2000 najsposobnijih ljudi u toj državi, i mogli su bez problema da krenu u rat tako što bi ubili 100 ljudi u 3 autobusa u centru Njujorka, nema potrebe da ubiješ svoje najsposobnije ljude. A da znate koliko je uopšte Amerika vodila ratova od drugog svetskog rata, skontali bi i da im ne treba takav razlog da otpočnu rat.
Jel treba da napišem neki komentar na ovo?
Što se tiče obaranja kula bliznakinja, naravno da je glupost. Tamo je radilo 2000 najsposobnijih ljudi u toj državi, i mogli su bez problema da krenu u rat tako što bi ubili 100 ljudi u 3 autobusa u centru Njujorka, nema potrebe da ubiješ svoje najsposobnije ljude. A da znate koliko je uopšte Amerika vodila ratova od drugog svetskog rata, skontali bi i da im ne treba takav razlog da otpočnu rat.
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Teoretski to objašnjenje stoji, ali je zgrada primila značajnu količinu bočnog udara i time to objašnjenje pada u vodu. Morao je biti nekontrolisani pad na stranu suprotnu od udara, a 2 od2 da se uruše idealno nemoguće.
Svašta nam na tv-u 'objasne'.
TT
TT
- veljabandit
- Banned
- Pridružio se: 13 Okt 2015, 22:23
- Garaža: Cupra SC 280 dsg ........... CBR 1000 RR HRC
Naravno da su je ameri sami srusili... i naravno da je svaki terorista pod njihovom komandom tj. sami proizvode terorizam... ima ona stara - mogu kolko hoce al ne mogu do kad hoce.
------------------------------
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa sta hoces da kazes? Ocigledno da bocni udar bio jak, ali se zgrada nije srusila odmah, tako da ne vidim zasto bi bocni udar pravio razliku. Ja retko verujem u teorije zavere, ali ovde vidim potpuno moguc scenario da je ovaj napad odobren.Mladen7 napisao:Teoretski to objašnjenje stoji, ali je zgrada primila značajnu količinu bočnog udara i time to objašnjenje pada u vodu. Morao je biti nekontrolisani pad na stranu suprotnu od udara, a 2 od2 da se uruše idealno nemoguće.
TT
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Nema svrhe raspravljati se, svakako će svako nastaviti da veruje u svoje.
- Mladen7
@Dušan-Pa bočni udar bi napravio razliku u načinu pada ,i u samom načinu slabljenja konstrukcije, bez obzira što odma nije pala. Kinetička energija aviona je jednostavno bila ogromna u trenutku udara.
Aco pa naravno da svako iz svoje prespektive ili iskustava gleda na pojedine stvari,eto npr ne slažem s tobom da je tamo radilo njihovih 2000 najsposobnijih ljudi, potrošna roba. Možda si čuo koliko zaista bitnih ljudi tog dana nije došlo na posao.
Aco pa naravno da svako iz svoje prespektive ili iskustava gleda na pojedine stvari,eto npr ne slažem s tobom da je tamo radilo njihovih 2000 najsposobnijih ljudi, potrošna roba. Možda si čuo koliko zaista bitnih ljudi tog dana nije došlo na posao.
Dobro, a jel verujes u sletanja na mesec? 

Delimo se na one koji veruju u sleteanje i na one koji ne veruju.
Necu da se izjasnim!
Necu da se izjasnim!
- Mladen7
Čudno mi je što su uništili originalne fotografije, kako to neko nije hteo da otkupi npr.
Šta znam za sletanje, raketna tehnologija tog vremena je mogla to da odradi, kompjuteri teško s druge strane, ali opet verujem da je bilo letova, za sletanje nisam siguran, moguće.
Onda kad pomislim kad je to bilo, pre koliko godina, a od tada nikakav sličan ili duži let...šta znam...istina je tamo negde
Šta znam za sletanje, raketna tehnologija tog vremena je mogla to da odradi, kompjuteri teško s druge strane, ali opet verujem da je bilo letova, za sletanje nisam siguran, moguće.
Onda kad pomislim kad je to bilo, pre koliko godina, a od tada nikakav sličan ili duži let...šta znam...istina je tamo negde

Tako sam i mislio. 

A Amerikanci nemaju PVO pa da obore jedan putnički avion, koji ne reaguje na ono što mu govori kontrola leta? Lovca da ga presretne?
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Sve su to iluminati bajo moj.
Avion se dezintegriše udarom u čvrstu prepreku, ima snimaka po youtube, eto gde je kinetička energija.Dusan napisao:
Pa sta hoces da kazes? Ocigledno da bocni udar bio jak, ali se zgrada nije srusila odmah, tako da ne vidim zasto bi bocni udar pravio razliku. Ja retko verujem u teorije zavere, ali ovde vidim potpuno moguc scenario da je ovaj napad odobren.
Scenario je da su zgrade bile minirana, a avion je poslužio kao povod. Najjače mi je rušenje WTC7.
Samo ukratko. Avioni su srusili svetski trgovacki centar. Ima vise faktorab a najistaknutiji je poseban konstruktivni sistem zgrada.
Ipak za donosenje zakljucaka potrebno je malo vise poznavanja oblasti.
Ako su i druge teorije zavere na ovako tankim nogama iz objasti koje manje poznajem onda je to sve za zabavu sirokih masa sa povrsnim analizama
Ipak za donosenje zakljucaka potrebno je malo vise poznavanja oblasti.
Ako su i druge teorije zavere na ovako tankim nogama iz objasti koje manje poznajem onda je to sve za zabavu sirokih masa sa povrsnim analizama