Ja imam 16gb, instalirano 40ak aplikacija i evo imam 10gb slobodno. Za normalnu upotrebu dovoljno(ko ne koristi mob za filmove)veljabandit napisao:bez 32 gb ne treba uzimati telefon
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Ja imam 16gb, instalirano 40ak aplikacija i evo imam 10gb slobodno. Za normalnu upotrebu dovoljno(ko ne koristi mob za filmove)veljabandit napisao:bez 32 gb ne treba uzimati telefon
Imam skoro 2 godie Android, 1 (jednom) se blokirao pa sam morao da soft restartujem za to vreme.trojanac napisao:Ja sam kao najveću zamerku prethodnim telefonima imao malu internu memoriju. Nisam preterano zahtevan, guram 5-10 apk ali volim da mi je sve udate-ovano. I konačno uzmem telefon sa 16GB, od čega je 7GB za sistem. I evo posle nedelju dana imam samo oko 2GB slobodno, a instalirao 2 aplikacije pored onih u telefonu. Užas.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Naravno da nije. Napredniji korisnici će svakoj spravi da nađu manu.swemir napisao:Znaci iphone nije bezgresan kako tvrde iphoneri oko mene u ubedjuju me da je bolji izbor on note4 ke ili petice![]()
Pomislio sam da nije bas tako savrsen
Uzeo bih iphone 5s jer je lep*Uroš S. napisao:Otprilike. Ne znam koliko imam i koliko je slobodno al radi. Uzeo bih iPhone jer je lep.
P8 Lite TT