TV - Audio - Video - bela tehnika
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
Teško će da bude fi 80, ako se ikad uradi. Kapiram da ljudi misle da je dovoljno fi 25-30
Onda ce morati da prodju kroz skolu sopstvenog isustva, tj zablude.
Bio tu, probao, promenio, i vise mi ne pada na pamet da gubim vreme sa 25mm odvodom pogotovu sto mora da ima negde savijanje, primenu pravca, koleno.
Ta lulica od 87stepeni se ocas posla zamrzne, i onda led naraste toliko da blokira funkciju isparivaca koji se pretvori u santu leda.
Dobar odvod kondenza je pola posla dobrog grejanja zimi.
Bio tu, probao, promenio, i vise mi ne pada na pamet da gubim vreme sa 25mm odvodom pogotovu sto mora da ima negde savijanje, primenu pravca, koleno.
Ta lulica od 87stepeni se ocas posla zamrzne, i onda led naraste toliko da blokira funkciju isparivaca koji se pretvori u santu leda.
Dobar odvod kondenza je pola posla dobrog grejanja zimi.
Moze mala pomoc. Vredi li ovaj tv ove pare? http://www.tehnomanija.rs/lcd-i-led--te ... cbaep.html
70% jača cena nego u CH.
Inace TV je super ali meni se lično ne dopada zbog zvučnika. Više volim kad je tanak okvir
Inace TV je super ali meni se lično ne dopada zbog zvučnika. Više volim kad je tanak okvir

Ima za 2000e tamo taj tv?
Ralee, kucaj u Google best 55" tv 2015 i nadji sta te zanima.
Sent from my Sony
Ralee, kucaj u Google best 55" tv 2015 i nadji sta te zanima.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Strasno....

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Hvala puno, ovo je jos i dobra cena u cbt-u ,gde imam popust, je 500k. Opremamo kancelarije pa mi treba i jedan veci za konferencijsku salu. Ovaj mi je zapao za oko, mada sam gledao i onaj zakrivljeni, ne znam koje su prednosti i ima li smisla uzimati to.
Ne znam sta ce ti 4k tv?
Uzmi 65" full hd za manje para.
Da znas da ti je svaki sadrzaj na tom tvu, koji nije 4k, losiji nego na full hd-u.
Sent from my Sony
Da znas da ti je svaki sadrzaj na tom tvu, koji nije 4k, losiji nego na full hd-u.
Sent from my Sony
Ja sam se zeznuo u pitanju su razlicite dijagonale (44'' i 55'') ceo dan se mlatim oko tv-a.
Ispade da je u cbt-u 55'' 500k. Sad gledam ovaj od 65'' u cbt 630k a u tehnomaniji 550k.
Na kakv sadrzaj mislis? Ja se u to ne razumem kao slepca da si pustio da bira tv
Ima i ovaj full hd mada bih onda isao na vecu dijagonalu.
http://www.tehnomanija.rs/lcd-i-led--te ... cbaep.html
Jedini uslov mi je da bude sony i vrh ponude.

Na kakv sadrzaj mislis? Ja se u to ne razumem kao slepca da si pustio da bira tv

Ima i ovaj full hd mada bih onda isao na vecu dijagonalu.
http://www.tehnomanija.rs/lcd-i-led--te ... cbaep.html
Jedini uslov mi je da bude sony i vrh ponude.
Poslednja izmena od Ralee u 26 Dec 2015, 20:00, izmenjeno 1 put ukupno.
Baci pogled na Sony KDL55W755c(55" full hd), u tehnomaniji je 1000 eur, kod madjara 900. Ima full android 5.0 i mogucnost kacenja wifi tastature i externog harda i bukvalno se izbacuje potreba povezivanja kompa zbog gledanja filmova i slicnog.
Ne mora da ima android da bi prikacio tastaturu, moze na skoro svaki noviji smart. Na Samsungu sam povezao DiNovo edge, a nije android, nego model tacno pre androida.
Elem Rale, imas 65" za 2200-2300e, takodje Sony, mislim bas ta serija koju si okacio, 857c.
Ako hoces da das 4 soma za tv, onda naravno da mozes i 75".
Ne znam za sta ce se tv koristiti, u kolikoj sobi, da bi znali da li da se juri kvalitet slike ili dijagonala, a takodje, mozda i projektor moze da se pogleda?
Sent from my Sony
Elem Rale, imas 65" za 2200-2300e, takodje Sony, mislim bas ta serija koju si okacio, 857c.
Ako hoces da das 4 soma za tv, onda naravno da mozes i 75".
Ne znam za sta ce se tv koristiti, u kolikoj sobi, da bi znali da li da se juri kvalitet slike ili dijagonala, a takodje, mozda i projektor moze da se pogleda?
Sent from my Sony
Full hd nije loš na jačim UHD televizorima. Prednost UHD je što kod većih dijagonala ne vidiš piskele iz fotelje.Xepoj87 napisao:Ne znam sta ce ti 4k tv?
Sent from my Sony
Ja sam uzeo 65 UHD i zadovoljan sam.
Ne moze scaling nikada da bude na nivou nativne rezolucije.
Nema razloga da budes nezadovoljan, nema uopste potrebe da pricamo da li je 4k bolji od full hda, ali upravo se radi o nacinu koriscenja tva i nece uvek 4k biti pametniji izbor.
Sent from my Sony
Nema razloga da budes nezadovoljan, nema uopste potrebe da pricamo da li je 4k bolji od full hda, ali upravo se radi o nacinu koriscenja tva i nece uvek 4k biti pametniji izbor.
Sent from my Sony
Prodavci tvrde da fhd slika bolje izgleda na uhd nego na fhd zbog upscalinga.