Auto ključevi
Re: Alfa Romeo Giulia
jbg srbija. Ja zato kad izvadim kljuc okrenem da se ne vidi znak. Delom da ljudi ne misle da se kurcim a malo i od blama 

- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Moze i ona fora da ga okacis za kais. Xa xa
Blam zato što na ključu ne stoje prstenovi... razumem 
Inače, Oktavija ima lepši ključ od RS3

Inače, Oktavija ima lepši ključ od RS3

Evo ja ti verujem, a oni koji su bili na roštiljanjima i kaficama sa tobom i znaju da je tako.ftj napisao:Izvadim ga.
@dragvorl
shvatam ja sta hoces da kazes al eto to je malo kompleksasko razmisljanje, razlog zasto je neko stavio kljuc na sto moze biti taj koji kazes ali u vecini slucajeva je sasvim racionalan razlog da ne drzis budzu u dzepu, pogotovo sto su danasnji kljucevi od kola deblji od mobilnih telefona.
Ali brate mili kada tvoje društvo poseda, i izvadi sve iz džepova na sto, gde konobar stavi piće?
Ma žulja i mene, al' me sramota da izvadim.dag81 napisao:One sa Yugom,Fordom,Fiatom..ne zulja izgleda nikada. Bas cudno.
Tel je vec druga prica.

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
ftj napisao:jbg srbija. Ja zato kad izvadim kljuc okrenem da se ne vidi znak. Delom da ljudi ne misle da se kurcim a malo i od blama
Prepakuj ga brate mili

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Meni bilo sta po dzepovima smeta.
Najvise hocu da poludim kada idem trznim centrom, pa da ne budem seljak i drzim u ruci kljuc, trpim u dzepu, ali me do te mere frustrira, da mi konstantno 20% paznje ide na glupi kljuc.
Ista prica je bila i sa kljucem od 124-ke, ista prica i kada vozim Golfa 2(Milos moze da potvrdi da isto stoji na stolu u kaficu), cak i Renault 4.
Kljucevi od stana su mi u kolima, unutrasnjem dzepu od jakne ili u ruci, ako idem pesaka bez jakne.
Ista prica i sa mobilnim, koji takodje nosim u dzepu.
Ali bas da sednem u kafic i da razmisljam da li ce konobar da vidi moj kljuc?
Mislim, koja vajda, kako se ja tu kurcim?
Skoro svako sa kim sedim, zna sta ja vozim.
A na kraju, cesto vadim i insulin iz dzepa i stavljam na sto, skoro uvek leti, ako nemam one dodatne siroke dzepove na bermudama.
Kada sam bio mrsaviji i nosio torbicu, nisam vadio ni kljuc, ni mobilni, ni insulin.
Malo je opet i kompleksaski razmisljati da neko vadi kljuc samo ako vozi dobra kola, to jest, kompleksas je onaj koji ne izvadi kljuc samo zato sto ne vozi neka malo bolja kola.
Da, ima ljudi koji se na taj nacin kurce( u sustini sami sebi i sponzorusama, jer nikog normalnog to ne zanima), ali takodje ne treba generalisati, pa da ispadne da je nekulturno sto vadis stvari iz dzepova koje ti smetaju ili sto ne trpas stvari u dzepove.
Sent from my Sony
Najvise hocu da poludim kada idem trznim centrom, pa da ne budem seljak i drzim u ruci kljuc, trpim u dzepu, ali me do te mere frustrira, da mi konstantno 20% paznje ide na glupi kljuc.
Ista prica je bila i sa kljucem od 124-ke, ista prica i kada vozim Golfa 2(Milos moze da potvrdi da isto stoji na stolu u kaficu), cak i Renault 4.
Kljucevi od stana su mi u kolima, unutrasnjem dzepu od jakne ili u ruci, ako idem pesaka bez jakne.
Ista prica i sa mobilnim, koji takodje nosim u dzepu.
Ali bas da sednem u kafic i da razmisljam da li ce konobar da vidi moj kljuc?
Mislim, koja vajda, kako se ja tu kurcim?
Skoro svako sa kim sedim, zna sta ja vozim.
A na kraju, cesto vadim i insulin iz dzepa i stavljam na sto, skoro uvek leti, ako nemam one dodatne siroke dzepove na bermudama.
Kada sam bio mrsaviji i nosio torbicu, nisam vadio ni kljuc, ni mobilni, ni insulin.
Malo je opet i kompleksaski razmisljati da neko vadi kljuc samo ako vozi dobra kola, to jest, kompleksas je onaj koji ne izvadi kljuc samo zato sto ne vozi neka malo bolja kola.
Da, ima ljudi koji se na taj nacin kurce( u sustini sami sebi i sponzorusama, jer nikog normalnog to ne zanima), ali takodje ne treba generalisati, pa da ispadne da je nekulturno sto vadis stvari iz dzepova koje ti smetaju ili sto ne trpas stvari u dzepove.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Slazem se da ima kompleksasa sa kljucevima, ali ima i normalnih, za mene nije poenta u kljucu vec u nastupu.
Kada neko tresne kljucevima na sto onako seljacki, pa kada ih svaki cas njaka vidi se da ima kompleks i da hoce da ih baci u prvi plan, a ovako mozes misliti stavio kljuceve na sto jer ih je do malopre drzao u ruci posto je dosao sa autom jelte.
P.s. ksepoj kompleksas se kurci sa insulinom
Послато са GT-N7100
Kada neko tresne kljucevima na sto onako seljacki, pa kada ih svaki cas njaka vidi se da ima kompleks i da hoce da ih baci u prvi plan, a ovako mozes misliti stavio kljuceve na sto jer ih je do malopre drzao u ruci posto je dosao sa autom jelte.
P.s. ksepoj kompleksas se kurci sa insulinom

Послато са GT-N7100
Kad ga tresne o sto u kaficu,misle ljudi neko pao 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Da se vidi ko je alfa muzijak, bode se i ne krije 
Jbt, sada razmisljam...
Klasican sam steroidas
Mada nesto pogresno radim, raste mi sisa na pogresnu stranu...
Sent from my Sony

Jbt, sada razmisljam...
Klasican sam steroidas

Mada nesto pogresno radim, raste mi sisa na pogresnu stranu...
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Kad i Skoda ima lepsi kljuc od Alfe, sve se okrenulo 

Sent from my iPhone using Tapatalk

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Re: Auto ključevi
to je kljuc od Fabie? Lepo izgleda, nema sta 

Da. S' tim da sam ga malo abartovao 
Ovaj metalni deo je naknadno kupljen, bio je plasticni.

Ovaj metalni deo je naknadno kupljen, bio je plasticni.

Meni se više sviđao onaj zeleni Škodin znak.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
@Markoni
znaci obmanjujes masu na forumu
ja sam se bas iznenadio da ovakav kljuc dolazi uz Fabiu, jos sa ovim metalnim delom, kad ono corak 
meni je ovaj kljuc sto ide uz BMW F seriju lep...
znaci obmanjujes masu na forumu

meni je ovaj kljuc sto ide uz BMW F seriju lep...