Cudno posto su bas u appleu porucili da se koristi njihov bumper koji resava taj problemDay Walker napisao:Samo da kazem u vezi iPhona4 da vise nemam onih problema od kad sam skinuo masku

Cudno posto su bas u appleu porucili da se koristi njihov bumper koji resava taj problemDay Walker napisao:Samo da kazem u vezi iPhona4 da vise nemam onih problema od kad sam skinuo masku
Sloba napisao:Danas sam uzeo HTC One V i ipak ostao veran VIP-u, bar u naredna 24 meseca. Ovo mi je prvi Android telefon i šta znam, početnička konfuzija ni mene nije zaobišla, ali biće ok samo da provalim gde, šta i kako. Što se tiče samog aparata, brz je i odlične izrade, ostalo ćemo videti.
trojanac napisao:@stefanan & Miloskg
Konkretni dogovori oko prodaje telefona isključivo na PP.
Malopre sam rešio da večeras root-ujem moj Wildfire S. Osnovni razlog, premalo interne memorije. Stvarno nisam ludak da instaliram sve živo, plus sve što može sam prebacio na SD karticu, ali evo jedva sam ga oslobodio na 15MB slobodnog prostora, a traži još. Nekih 22MB je minimum da bi normalno radio. Sad recimo neće da mi startuje GTalk. Inače ima samo 150MB interne memorije.
Telefon je još u garanciji, nekih godinu dana, ali ne vidim drugo rešenje. Inače sasvim fino radi, ali me ovo izluđuje što moram stalno da brišem keš memoriju i instaliram samo neophodne aplikacije. Za IGO imam instalaciju na kartici pa instaliram kad mi treba i koristim, a posle obrišem, da ne zauzima mesto. Sreća pa sve to odradi dosta brzo.
pravilnik napisao:Zabranjeno je postavljanje linkova za nelegalni download, kao i objavljivanje serijskih brojeva ili "crack"-ova koji omogućavaju nelegalno korišćenje softvera bilo koje vrste.