Isto kolko i da poveruje da su ameri stvarno sleteli na mesec.nidza napisao: Koliko čovek mora glup i naivan da bude da poveruje u tako nešto?
Svetska zavera ili jedan sasvim običan dan...
Re: Svetska zavera ili jedan sasvim običan dan...
Za Mesec imam dilemu, koja sve više naginje na jednu stranu kad vidim na šta su sve spremni, a za ovo nemam nikakvu. Pogledaj sliku i pronađi avion, daleko veći od rupe koju je napravio. Gde je?
Problem kod svake teorije zavere je selektivno zapazanje. Dodje neko ovako kao Nidza i kaze nema aviona, teorija zavere je. A imas gomilu slika gde se vide RollsRoyce motori i ostalo, ali to niko ne gleda vec gleda ono sto hoce da vidi. Da ja avion udario u Pentagon nemam sumnje, isto tako nemam sumnje da NORAD i hiljadu drugih sistema koje imaju su mogli da sprece napad.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Daj da vidim slike i sve ću da povučem šta sam napisao. Avion je ogroman, šteta, po mom totalno nestručnom mišljenju, premala.
Tapatalk
Tapatalk
Nastupas sa takvom sigurnoscu i samouvereno, rekao bi covek da si ekspert i da si bio na crash site-u. Link
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Ja sam recimo siguran da se dezintegrisao. Bio je u dobroj brzini. Oko 700-800km/h. Pri padu retko bude ova brzina. I kad bude ostane sut koji se ovde pomesao sa gradjevinskim. prosao je kroz objekat pa je i rep unisten. Pri vecim brzinama u padu avion se u letu raspadne zbog prevelike brzine pa udar ne bude koncentrisan odnosno otpali delovi krila ostanu cer se odvoje pre udara...
Zavera moze biti samo u tome sto su ih mogli spreciti da udere...
Zavera moze biti samo u tome sto su ih mogli spreciti da udere...
Uopšte nije loša analiza, ima smisla skroz. Ja još nisam stigao do kraja, ali morao sam da pohvalim Sinišin link.
edit: odlična analiza. Paralela sa teretnim 747 je odlična i objašnjava mnogo.
edit: odlična analiza. Paralela sa teretnim 747 je odlična i objašnjava mnogo.
http://www.youtube.com/watch?v=25vlt7swhCM
Jel si ti video kako izgleda kad se srusi avion? Ovaj snimak su napravili Amerikanci unapred da bi prikrili istinu!
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Vise je od Djenke ostalo u furuni.
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua

Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
Više nego ilustrativno. Uklapa se u analizu iznad da je avion najverovatnije sa krilima na nož pukao u zgradu gde se dezintegrisao.
Potpuno ste u pravu.
Tapatalk
Potpuno ste u pravu.
Tapatalk
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Nego šta mislite... Jesu li Rusi bili na Mesecu? 

Širim haos!
Jok.
Kjubrik je bio Amer.
Tapatalk
Kjubrik je bio Amer.
Tapatalk
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
A Ezenštajn, Tarkovski, Končalovski, Mihalkov, Kusturica?

Širim haos!