Sviruckam čeo život ali nikad nisam postao pravi gitarista. Realno gledano, nemam ni talenat, ali me to ne sprečava da volim i sviram radi svog zadovoljstva
Za 40-ti rođendan sam izabrao da od žene dobijem električnu gitaru, možda jedno 30 godina kasnije nego što je trebalo ali šta da se radi. G&L Tribute Legacy:
Početkom godine sam se primio na Rocksmith, i posle par meseci shvatio da mi više leže jednostavnije bas deonice od teških gitarskih sola koje nisam mogao da ispratim. To se završilo sa ovim - Peavey Grind:
Ima jedan vic - koliko čoveku treba gitara? Samo još jedna
Kod mene se za sad završila priča što se tiče gitara, ali smo pre par meseci uzeli ćerki električni klavir Yamaha P-115. Naravno, i ja sam se primio. Klavir je dosta lakši za početnike od gitare, nije prošlo mnogo i već sam znao da sviram standardne akorde i neke jednostavnije kompozicije. Na žalost da bi postao dobar sa bilo kojim istrumentom treba puno, puno vremena. Evo jedna slika pre nego što sam ga montirao na postolje:
Sad mi samo fali ritam sekcija, moram da nabacim neke perkusije za malog Marka i kompletiraću porodični orkestar