Kamera za kola
Re: Kamera za kola
Ne kapiram, isekao bi mini usb kabl koji odgovara kameri da bi stavio micro usb, koji joj ne odgovara?
U sustini, mozes da sprovedes na napajanje od radia, ako je fabricki i imas konstantno napajanje, ali je najbolje da ga sprovedes do pozadine upaljaca i tu zalemis pinove.
Sent from my Sony
U sustini, mozes da sprovedes na napajanje od radia, ako je fabricki i imas konstantno napajanje, ali je najbolje da ga sprovedes do pozadine upaljaca i tu zalemis pinove.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
@xeroj...mozda je slika malo zbunila zbog mini i mikro konektora ali mi je poenta bila samo u polozaju iz kod pravca kabel dolazi, ne od spreda vec da ide sa strane ... Videcu onda ipak da ide do upaljaca kao sto si rekao
@sebekg...upravo sam hteo to da izbegnem, da ne kupujem novi kabel vec postojece da presecem i zamenim samo krajeve koji bi isli u kameru
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
@sebekg...upravo sam hteo to da izbegnem, da ne kupujem novi kabel vec postojece da presecem i zamenim samo krajeve koji bi isli u kameru
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Mozes to da uradis, imas unutra 4 zice koje treba da prespojis.
Aha, to 
Iskreno, ti mini i mikro usb kablovi su dovoljno zajebani i nez da ih prespajas.
Ali, ako se dobro secam, imas 4 kabla unutra koja koras da prespojis.
Ako imas takav kraci kabl koji mozes da iseces, onda je to dva minuta posla, iseces kabl i spojis zice na drugi kabl, ne diras konektor, ali ako hoces da lemis novi konektor, to je malo zajebanije
Sent from my Sony

Iskreno, ti mini i mikro usb kablovi su dovoljno zajebani i nez da ih prespajas.
Ali, ako se dobro secam, imas 4 kabla unutra koja koras da prespojis.
Ako imas takav kraci kabl koji mozes da iseces, onda je to dva minuta posla, iseces kabl i spojis zice na drugi kabl, ne diras konektor, ali ako hoces da lemis novi konektor, to je malo zajebanije

Sent from my Sony
E to to, mislio sam da isecem kablove i spojim ih, ne konkretno samo konektore 

63usd sa besplatnom postarinom:pankoz napisao: Koliko je koštala ta kamera i gde si je kupio?
http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_153557.html
to je vise action kamera (kao gopro) al rekoh ajd da probam i u autu

Skontao sam da imam na zadnjoj kameri taj mini usb prikljucak (sa strane sto ide) kakav mi treba, tako da sam pakticno samo zamenio punjace kamera, na ovu novu prednju stavio punjac sa stare kamere, a na nju nakacio punjac sa nove kamere.Xepoj87 napisao:Ne kapiram, isekao bi mini usb kabl koji odgovara kameri da bi stavio micro usb, koji joj ne odgovara?
Sent from my Sony
Za sada mi je prednja nakacena na upaljac, cisto da je testiram ovih dana kako snima, dogovorio sam sa elektricarem sledece nedelje da mi spoji negde direkt na neki izvor struje tipa upaljac, radio i slicno (gde ce se paliti kada dam kontakt)...
Inace, veoma sam zadovoljan snimkom (neuporedivo bolje nego ona prva kamera sto je zapavo fejk, sto nema 96650 chip), okacicu ovih dana dnevnu i nocnu varijantu.
Za USB napajanje zapravo treba samo 2 zice, one preostale 2 su Data+ i Data- i sluze samo za prenos podataka.
Za povezivanje na upaljac, na 12V dovoljne su samo 2 zice koje treba nastaviiti ili zalemiti u USB konektoru.
Za povezivanje na upaljac, na 12V dovoljne su samo 2 zice koje treba nastaviiti ili zalemiti u USB konektoru.
Naravno, ne pustiti svih 12V u kameru.
Ne pustiti svih 12v u kameru?
Sent from my Sony
Sent from my Sony
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Nipošto, mora struja da se spoji na punjač koji ide uz svaku kameru a koji obara napon. Baterijska ćelija unutar kamere je 3.7V, to je manja verzija baterije iz mobilnih telefona.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Pa ko je uopste pricao o izbacivanju punjaca?
Sent from my Sony
Sent from my Sony
U tehnickoj specifikaciji pise da kamera radi na 5v
Ma nebitno, poenta je da nikome ni ne bi palo na pamet da zalemi samo kabl na napajanje, bez punjaca.
Sent from my Sony
Sent from my Sony