Ima sekcija (nova za rdw sajt - to je nama sup

odnosno instanca kod koje se registruju automobili u ime drzave) nationale autopass - tu je potvrda da je kilometraza u redu. Ako stoji geen ordel ili false znaci da postoji sansa da je kilometar sat ili okrenut ili ima neka greska u sistemu (C5) a za neki pasat sam nasao stari holandski oglas sa zadnjom kilometrazom...
PS: prenos vlasnika u svakoj posti ili novinarnici od 9 do 14eura trosak u zavisnosti odvaljda starosti automobila, dobijes na licu mesta novu saobracajnu i sa tim si zavrsio. Moras samo online da sam sredis osiguranje... E da moras da imas njihovu vozacku ili boravak (prijavu) da bi imali kome da salju uplatnice za mesecni porez...
PS1: pre 7 godina sam dobio od drugarice skuter bez ikakvih papira otisao kod njih, procitali broj sasije , uradili tehnicki i dali mi saobracajnu za 10min - uz ceh od 100eur...
PS2: ima sanse da se od specializovane NAP firme uzme listing sa prijavljenim kilometrazama (servisi, tehnicki, itd) i datumima za bolji pregled. Obicno kada kupujes auto u NL to dobijes uz auto..