Zanimljivi novinski i drugi članci
Re: Zanimljivi novinski i drugi članci
Srpski hakeri srušili sajt Hrvatskog nogometnog saveza
http://sport.blic.rs/euro-2012/vesti/18 ... nog-saveza
http://sport.blic.rs/euro-2012/vesti/18 ... nog-saveza
au kakva slika...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Sto ne hvataju one koji nas kradu svakog dana po milionce, a ne ovog mucenika na granici egzistencije..
E moja Srbijo!
E moja Srbijo!

Brzine idu u H-a !!!

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
E jbg sad... To sto je oteo je verovarno nije od nekog ko se gadja parama nego od nekog je isto u cabru..
- Day Walker
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Meni izgledalo ko da je nekom u Knezu oteo nesto
- Day Walker
Jedino to moze i da uradi.. da otme tasnu i bezi.. Pogledaj ga bre, pa nema ni obucu...
Ali bitno je da gospoda politicari i ljudi iz tame grabe i sakom i kapom...
A Policija i "gradjani" zadovoljni kad ovakvog mucenika uhvate..
Cast izuzecima, ali 90% Roma su makroi, kradljivci, silovatelji itd.
Ali bitno je da gospoda politicari i ljudi iz tame grabe i sakom i kapom...
Cast izuzecima, ali 90% Roma su makroi, kradljivci, silovatelji itd.
Brzine idu u H-a !!!

i cigani!Day Walker napisao:Cast izuzecima, ali 90% Roma su makroi, kradljivci, silovatelji itd.
Je li ti to mene za'ebavas?!Day Walker napisao:Jedino to moze i da uradi.. da otme tasnu i bezi..
Evo situacije od sinoc:
-Burazer izasao da se proseta. Prosao je istim tim Knezom i Kalemegdanom. Kad se vratio kuci svratio do prodavnice da kupi sok&keks i gle cuda NEMA MU NOVCANIKA. Sad misterija je dali mu je negde neko izvukao novcanik ili je sam izpao iz dzepa. Studentski novcanik, ne moze da ima mnogo para pa sa te strane nije neka steta. Kartica odmah jutros odjavljena, za to vreme nije nista skinuto hvala Bogu. Mora da se vadi nova l.k., vozacka, bus plus, nova Metro, nova platna posto je ova blokirana...
Ako je u piranju taj "mucenik", tj da je tako nestao novcanik, da je se primetilo na vreme bio bi odran od batina po kratkom postupku. Nebitno sto ja to kazem i sto bih ja to uradio, uradio bi i burazer. On je "mucenik" pa je nasao mene da magarci?!

Kazes otme tasnu i bezi... necu prepricavati situaciji od prosle godine, ali "mucenik" je imao dobar ulov otev si odredjenu tasnu. Dobro tu su bila 2 "mucenika" i izgleda pracena i uvezbana akcija, al nebitno metak u celo za primer ostalima.
Nemo' si mi naivan ko francuske sobarice.

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Sklapači padobrana
Zašto mi je interesantan ovaj tekst? Daleke 1996/97 sam bio upravo raspoređen u ovu jedinicu i bio zadužen za skladištenje padobrana cele brigade. Pored svog često sam pakovao padobrane starešina, pa i komadanta brigade. Kao što piše u tekstu, za pakovanje desantnog padobrana, po pravilu je potrebno 45 minuta i to ga pakuju dva vojnika. Na početku vojnog roka nam je dvojici trebalo sat i po da ga spakujemo, a na kraju sam ga sam pakovao za 30 minuta. I uvek se otvori.
Hoću da kažem, malo su ga preterali sa ovim tekstom, ali ajde. Sad nam je vojska profesionalna, pa je sve na visoko profesionalnom nivou.
Zašto mi je interesantan ovaj tekst? Daleke 1996/97 sam bio upravo raspoređen u ovu jedinicu i bio zadužen za skladištenje padobrana cele brigade. Pored svog često sam pakovao padobrane starešina, pa i komadanta brigade. Kao što piše u tekstu, za pakovanje desantnog padobrana, po pravilu je potrebno 45 minuta i to ga pakuju dva vojnika. Na početku vojnog roka nam je dvojici trebalo sat i po da ga spakujemo, a na kraju sam ga sam pakovao za 30 minuta. I uvek se otvori.

Hoću da kažem, malo su ga preterali sa ovim tekstom, ali ajde. Sad nam je vojska profesionalna, pa je sve na visoko profesionalnom nivou.
Posetite www.garaza.rs !
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Zar nije pravilo da svako slaže sam svoj padobran? 

Širim haos!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ne znam kako je sad. Ranije su vojnici sami slagali svoje padobrane tj. slažu dvojica prvo jedan, pa onda drugi. Bar kad su desantni padobrani u pitanju. Starešine obično daju nekom nižem činu ili iskusnom vojniku da mu spakuje padobran. Bitno je da je rezerva dobro spakovana, tu nema zezanja, a glavni pakuješ onako, reda radi. 

Posetite www.garaza.rs !
- Day Walker
Dezurni ispravljacu Drine, odmah da ti kazem da nisi razumeo poentu priceStjepa napisao:Je li ti to mene za'ebavas?!Day Walker napisao:Jedino to moze i da uradi.. da otme tasnu i bezi..
Evo situacije od sinoc:
-Burazer izasao da se proseta. Prosao je istim tim Knezom i Kalemegdanom. Kad se vratio kuci svratio do prodavnice da kupi sok&keks i gle cuda NEMA MU NOVCANIKA. Sad misterija je dali mu je negde neko izvukao novcanik ili je sam izpao iz dzepa. Studentski novcanik, ne moze da ima mnogo para pa sa te strane nije neka steta. Kartica odmah jutros odjavljena, za to vreme nije nista skinuto hvala Bogu. Mora da se vadi nova l.k., vozacka, bus plus, nova Metro, nova platna posto je ova blokirana...
Ako je u piranju taj "mucenik", tj da je tako nestao novcanik, da je se primetilo na vreme bio bi odran od batina po kratkom postupku. Nebitno sto ja to kazem i sto bih ja to uradio, uradio bi i burazer. On je "mucenik" pa je nasao mene da magarci?!![]()
Kazes otme tasnu i bezi... necu prepricavati situaciji od prosle godine, ali "mucenik" je imao dobar ulov otev si odredjenu tasnu. Dobro tu su bila 2 "mucenika" i izgleda pracena i uvezbana akcija, al nebitno metak u celo za primer ostalima.
Nemo' si mi naivan ko francuske sobarice.

Brzine idu u H-a !!!