Mobilne telekomunikacije
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Mobilne telekomunikacije
Teracell recimo
Ja sam uzeo neke elit u baterija shopu u NS 
Ok su, nisam imao neki problem. Na kraju sam i zamenio telefon.

Ok su, nisam imao neki problem. Na kraju sam i zamenio telefon.
Ja sam pre dva dana kontaktirao Vip mailom, i dobio sam kod za otkljucavanje.Day Walker napisao:Ja dobio mailom kod za otkljucavanje u roku od nedelju dana.
Posaljes podatke o telefoni i ugovoru na:
otkljucavanjeuredjaja@telenor.rs
Sent from my iPhone using Tapatalk
Poslao sam im moje podatke i IMEI telefona.
Naravno istekla je ugovorna obaveza.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Samsung ušao u seriju, vidim juče nabrzaka neki novi model (mislim da je A8) koji je dual-sim i sa ekranom od 6 inča, a debeo 5.9mm... Fascinantno!
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Mene ti tanki telefoni uopšte ne fasciniraju. Bolje da ga zadebljaju malo ali da ima jaču bateriju, ovako su baterije ostale na nivou od pre 5 godina a sve ostalo napreduje
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Što su Ajfoni zbirno prikazani, sistem ne može da ih pročita po modelima?
There are 10 kinds of people in the world:
Ne, svi su samo iPhone
Ima li ko iskustva sa meizu uređajima i sa ovom njihovom nadogradnjom Androida, Flyme Os?
Ovaj uređaj nije skup, pravi 28000 na Antutu, nije prevelik, RAM Samsung, baterija SOny itd.
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test ... zu/m2-Mini
http://www.meizu.com/en/products/m2/features.html
Ovaj uređaj nije skup, pravi 28000 na Antutu, nije prevelik, RAM Samsung, baterija SOny itd.
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test ... zu/m2-Mini
http://www.meizu.com/en/products/m2/features.html
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Jel ima negde da se vidi kad izlazi win 10 na lumiama? Trazim, ne mogu naci.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Mislim da za L925 izlazi u februaru. Tada izlazi za vecinu Lumia, pa i za moju, nemoj ocekivati puno 

- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
W10 je bio najavljen za decembar za nove Lumije, kad ono međutim, nije izašao.
Pustili su 950 u prodaju sa nezavršenim i bagovitim OSom
.
Za stare Lumije, tipa 925 se pominjao februar, ali se ništa ne zna zvanično.
Šteta što nije uspeo WP, dobri telefoni za pristojnu cenu.
Pustili su 950 u prodaju sa nezavršenim i bagovitim OSom

Za stare Lumije, tipa 925 se pominjao februar, ali se ništa ne zna zvanično.
Šteta što nije uspeo WP, dobri telefoni za pristojnu cenu.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
WP 10 je, koliko znam, pušten na novim modelima. Čitao sam i sam da nije sve cakum - pakum, ali to je retko slučaj i sa Androidom da se jave neki problemi u prvim "build"-ovima. Sa druge strane, slažem se oko WP-a, šteta sto telefoni nisu na očekivanom nivou razvoja, dobro bi bilo za tržište da je WP ravnopravan takmac Androidu i IOS-u.
Što se tiče cena, nude dobre telefone za "male" pare u nižim segmentima, sa druge strane ponude situacija nije tako sjajna. Flagshipovi su im ipak skupi i mislim da tu greše što ne idu na povoljnu cenu.
Što se tiče cena, nude dobre telefone za "male" pare u nižim segmentima, sa druge strane ponude situacija nije tako sjajna. Flagshipovi su im ipak skupi i mislim da tu greše što ne idu na povoljnu cenu.
Novine u prepaid-u!
https://www.mts.rs/privatni/vesti/Priva ... vesti/1376
Obaveštavamo pripejd korisnike da se od 5. januara primenjuje nova cena pripejd kartice u iznosu od 300,00 dinara.
Od navedenog datuma minimalni iznos za dopunu pripejd kredita je 200,00 dinara. Rok važenja pripejd kredita je 90 dana, što znači da u periodu od 90 dana od aktivacije kartice, odnosno od poslednje dopune pripejd kredita, treba da dopunite vaš pripejd kredit. Svaki put kada dopunite kredit u iznosu od 200, 00 dinara i više, uplaćeni iznos se dodaje na neiskorišćeni iznos kredita i period važenja pripejd kredita se produžava za narednih 90 dana.
Rok važenja SIM kartice je 12 meseci od datuma aktivacije kartice, odnosno od poslednje dopune pripejd kredita. Nakon ovog perioda vaša kartica više neće biti aktivna. Ponovnu aktivaciju kartice možete da izvršite u roku od 30 dana, u nekoj od naših poslovnica, po ceni od 300,00 dinara.
Ukoliko dopunjavate vaš pripejd broj sa fiksnog telefona, od 5. januara vaš pripejd kredit možete da dopunite sa 200,00 dinara, 500,00 dinara ili 1.000,00 dinara.
https://www.mts.rs/privatni/vesti/Priva ... vesti/1376
Obaveštavamo pripejd korisnike da se od 5. januara primenjuje nova cena pripejd kartice u iznosu od 300,00 dinara.
Od navedenog datuma minimalni iznos za dopunu pripejd kredita je 200,00 dinara. Rok važenja pripejd kredita je 90 dana, što znači da u periodu od 90 dana od aktivacije kartice, odnosno od poslednje dopune pripejd kredita, treba da dopunite vaš pripejd kredit. Svaki put kada dopunite kredit u iznosu od 200, 00 dinara i više, uplaćeni iznos se dodaje na neiskorišćeni iznos kredita i period važenja pripejd kredita se produžava za narednih 90 dana.
Rok važenja SIM kartice je 12 meseci od datuma aktivacije kartice, odnosno od poslednje dopune pripejd kredita. Nakon ovog perioda vaša kartica više neće biti aktivna. Ponovnu aktivaciju kartice možete da izvršite u roku od 30 dana, u nekoj od naših poslovnica, po ceni od 300,00 dinara.
Ukoliko dopunjavate vaš pripejd broj sa fiksnog telefona, od 5. januara vaš pripejd kredit možete da dopunite sa 200,00 dinara, 500,00 dinara ili 1.000,00 dinara.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...