Pray for Kuzmanovic.Kuzmanovic napisao:
Inace, da imam novu C klasu privremeno bih, iz zezanja, zalepio slovo E i lozio drustvo da sam kupio E klasu.
Verovatno opticka varka zbog volana koji kod mecke nije centralno postavljen. Tj kod A klase jeste, mozda jos i B.Kuzmanovic napisao:Kazem mozda jer je sa slike jedno, a uzivo drugo.
Ovo uopšte ne izgleda loše. Jedina mana je što će ovakav primerak da košta 100k evraScuderia napisao:AMG pack
Scuderia napisao:
Risto napisao:Nekada je tesko auto razlikovati na slikama ali kada ga uzivo vidis odmah se vidi koji je model u pitanju zbog proporcija i dimenzija samog auta.
A unutra cajgeri iz fapa i platnena sedištaXepoj87 napisao:Spolja moze tako da izgleda i za 50k eura
Sent from my Sony
Pa to je S!DukeNS napisao:Na ovoj fotki izgleda bezobrazno dobro!Scuderia napisao:![]()
Meni iz tog ugla liči na S-TypeScuderia napisao: Odlicno je ispao. Iz ovog ugla predobro izgleda
Pff, ja rekoh da izgleda, a na slikama se vidi samo spolja, iznutra da dobro izgleda vec zaista kostaFloyd napisao:A unutra cajgeri iz fapa i platnena sedištaXepoj87 napisao:Spolja moze tako da izgleda i za 50k eura
Sent from my Sony
Nema šanse da E400 sa AMG opremom i onim fensi tabletima da bude ispod 80k... preterao sam za 100