Mercedes - generalna tema
Re: Mercedes - generalna tema

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

L, XL i XXL.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Ovako sa slika E deluje najskadnije.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Au ludila. Ispod 4s do sto, 300+ top speed 

Ja ne smem da zamislim kako izgleda voziti A klasu 300+ km/h 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Preteruju sa tolikom snagom u C segmentu. Udaljavaju se od ideje HH-a i pokušavaju na silu da naprave super automobile od njih...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Sa tom zamenom turbine je tu u rangu sa golfom R i dalje daleko ispod ranga rs3, znaci kubikaza dosta.
Ja nisam ocaran performansama (tj jesam, ali ne toliko), koliko cinjenicom da 2.0 motor u velikoserijskoj produkciji izvlaci skoro 500ks.
@Ivane, R ima 300ks, to je daleko manje, za sekundu je sporiji do sto (sto je puno u tom opsegu ispod 5s). Za rs3 ne znam, toliko je ruzan da mu dzabe i 'iljadu ks
@Ivane, R ima 300ks, to je daleko manje, za sekundu je sporiji do sto (sto je puno u tom opsegu ispod 5s). Za rs3 ne znam, toliko je ruzan da mu dzabe i 'iljadu ks

Pa ovo je cuning, e je*es to, ja mislio serijski. pih, sto ne govorite
- Ivan
Poenta je da se R dize na istu snage sa zamenom, samo sto deklarisu 3.2s sto je osetno ispod 4s, rs3 dobacuje nekih 550ks mada se ni meni ne svidja sportback jer izgleda kao lubenicarski kepec, a klasa i golf su daleko skladniji, bmw1 aka cipela se nije proslavila po proporcijama takodje 

Ma to da, ja sam mislio da je ovo stock, kad ono prc 
Golf 7 R mi je daleko najlepsi, pa A, a ovo ostalo im nije ni do kolena. Jedino da su napravili RS3 u sedan verziji, to bi bila druga prica, S3 sedan je

Golf 7 R mi je daleko najlepsi, pa A, a ovo ostalo im nije ni do kolena. Jedino da su napravili RS3 u sedan verziji, to bi bila druga prica, S3 sedan je

- Ivan
S3 sedan je bomba, ali mi je enterijer cak odvratniji od mercedesovog, mrzim centralnu konzolu i otvore ventilacije