Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Apsolutno sam siguran da je dobar deo učesnika u ovim udesima zverao u navigacije ili telefone.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Bas na ovom mestu sam vise puta video udes/lancani sudar koji izazovu radoznali mamlazi koji zveraju u udes/lancani sudar u suprotnom smeru.
Mislim da je na auto putu veci problem nedovoljno odstojanje i naglo prestrojavanje. Inace, slazem se da se sada vise koriste telefoni u voznji nego pre onih akcija policije od pre neku godinu. Kad god neko gnjavi, krivuda, ne daje migavac u 90 % slucajeva koristi telefon.Velja napisao:Apsolutno sam siguran da je dobar deo učesnika u ovim udesima zverao u navigacije ili telefone.
Pre neko vece na B. Kosi se vozim sa drugarom iza neke stare Corse (kraj 90-ih), lik gnjavi, i u trenutku kad smo supeli da ga preteknemo vidim caleta od 40-ak godina da vozi sa cerkom od max 5 godina u krilu i sa telefonom u ruci. Nisam stigao da ga slikam.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Na auto putu je gotovo nemoguće držati odstojanje čim je malo veća gužva, istog sekunda kad uoči par cm razmaka stručnjak iz susedne trake ti se ubaci pa onda opet moraš da usporavaš i da se udaljavaš. A on nastavi istom brzinom kao i do sada, ništa konkretno dobio nije ali eto savest mu je mirnija jer se bori da brže stigne 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Mišeluk.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

U sta se spucao toliko?
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
U njega.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Nije mi jasno kako je tu uspeo napraviti ceoni sudar, to je pre mosta koliko vidim?
Rekao bih da se neki od njih tu glupirao...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Semafor koji dolazi kad se penjes sa mosta prema Kamenici.
- mrNitroSleeper
- Pridružio se: 28 Maj 2014, 12:34
Tu redovno prolaze kroz crveno, jer "sto bolje vreme", ipak je to "trkacka staza".

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Poginuo pešak na Zelenom vencu
Beograd -- Muškarac star oko 30 godina poginuo je u saobraćajnoj nesreći u centru Beograda, kod Zelenog venca.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1082362
Beograd -- Muškarac star oko 30 godina poginuo je u saobraćajnoj nesreći u centru Beograda, kod Zelenog venca.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1082362
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Kazu Rumun neki vozio rent-a-car. A isao je bas brzo, cuo sam navodno oko 100km/h. Sad sta je od toga tacno pojma nemam
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Svakako prelaziti ulicu van pesackog na tom mestu je bukvalno samoubistvo. Sta kaze zakon, moze li vozac da ne bude kriv za smrtnu posledicu i pored sasvim sigurno neprilagodjene brzine? Eno Petra oslobodjena.
Ne možeš nikog da osudiš bez dokaza u koje ne postoji sumnja. Nije teško dokazati da je neko išao 150 umesto 50, ali je teško dokazati da je neko išao 10-15 na sat. Na kraju krajeva, svi mi idemo 10-15 na sat više svaki dan - da li je to samo po sebi razlog da odeš u zatvor jer je neko odlučio da stavi svoj život na kocku?
Pešaka niko nije naterao da prelazi ulicu gde joj nije mesto, nego je sam odlučio da se igra ruskog ruleta i izvukao je deblji kraj. Imam ja seriju fotografija dečurlije koja pokušava da pretrči autoput kod Arene. Neki su uspeli neki nisu, na kraju su se svi vratili jer nisu uspeli da pretrče i drugi smer. Neverovatno koji užas, a na ivici da neko pogine konstantno.
Pešaka niko nije naterao da prelazi ulicu gde joj nije mesto, nego je sam odlučio da se igra ruskog ruleta i izvukao je deblji kraj. Imam ja seriju fotografija dečurlije koja pokušava da pretrči autoput kod Arene. Neki su uspeli neki nisu, na kraju su se svi vratili jer nisu uspeli da pretrče i drugi smer. Neverovatno koji užas, a na ivici da neko pogine konstantno.