Slatkiši & čokolade & kremići :)
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Slatkiši & čokolade & kremići :)
Mozes ti. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Mali mi je gepek 

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
nema na čemu!pedja napisao: (hvala TheWickerMan)

ja ti kažem da ćeš da se oduševiš,ja sam prezadovoljan

Sad sam se i ja zainteresovao, zvuči veoma dobro taj krem!
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Ne znam za vas ali meni je Nutella one and only ! Upravo uzivam u ovoj nemici. Razlika je ocigledna (poredim je sa poljskom),pocev od mirisa,gustine a posebno ukusa.

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Ja upravo uzivam u domacoj piti od domacih visanja koje sam licno brao.
Sta reci, trud se isplatio!!!
Sta reci, trud se isplatio!!!

Ja sam kupio upravo takvu sa +80g u Nemackoj ove godine (aprila). Uz nju sam uzeo i neki njihov "Zentis" krem. To je fabrika iz Aachena, koji je kao grad uz Keln najpoznatiji po cokoladnoj industriji u Nemackoj. Bolja mi je ta Nutella NARAVNO od ove poljske sa pijace i iz Madjarske, ALI nasa Nutella i narocito Grcka su mi najbolje. Kao da grcka ima najjaci ukus lesnika, pa onda nasa, pa onda tek nemacka... (poljska nije vredna pomena)
Inace, ovaj Zentis je prilicno dobar. Dosta je jeftiniji (oko 33%) od Nutelle, pakuje se u plasticnim casama, malo je gusci i ima jaci ukus lesnika. Nutella ima neki bolji smek, ali Zentis je odlican za promenu ko voli krem sa dominantim ukusom lesnika. Tamo u Nemackoj mi je onako na prvi ukus delovao cak kao bolji od Nutelle.
Uzeo sam i neki krem iz Kauflanda koji je kao Aro u Metrou, neka njihova robna marka. Sasvim dobar. Duplo je jeftiniji od Nutelle, losijeg je ukusa ali je sasvim ok. Bolji od poljakinje Nutelle svakako.
Prici nikad kraja...
Uzeo sam i neki beli krem. Ne znam ko pravi, ali komplet je beo. Nalik je beloj Linoladi, ali nekako jaci ukus ima. Iskreno, ne svidja mi se bas nesto...
Inace, ovaj Zentis je prilicno dobar. Dosta je jeftiniji (oko 33%) od Nutelle, pakuje se u plasticnim casama, malo je gusci i ima jaci ukus lesnika. Nutella ima neki bolji smek, ali Zentis je odlican za promenu ko voli krem sa dominantim ukusom lesnika. Tamo u Nemackoj mi je onako na prvi ukus delovao cak kao bolji od Nutelle.
Uzeo sam i neki krem iz Kauflanda koji je kao Aro u Metrou, neka njihova robna marka. Sasvim dobar. Duplo je jeftiniji od Nutelle, losijeg je ukusa ali je sasvim ok. Bolji od poljakinje Nutelle svakako.
Prici nikad kraja...

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Vozd...khm...krem je stigao!

Nazalost, verovatno je doziveo i neku genetsku modifikaciju, sa obzirom da se par puta rastopio u gepeku...
Ipak, frizider je odradio svoje i evo zapazanja, nakon kraceg testa:
Prolazi
Sa obzirom da ja imam samo dve kategorije kremova: prolazi ili ne, ovo je dobro. NIsam ja jedan od vas ljubitelja istih, niti uvidjam razliku u sitnicama, ili u procentu lesnika, odnosno broju plodova lesnika po centrimetru kubnom...
Probao sam "na suvo", i malo sa hlebom. Cekaju se palacinke.
Zanimljiv ukus. Nema osecaja kila secera, tj da zubi trnu od slatkoce, niti ima gorusice.
Da, uzeo bih ga opet, mada nema nekog utiska koji bi bio ko zna koliko iznad ostalih kremova, ali jeste nekako drugaciji.
P.S. Neko treba da mi (pa i ostalima) da 5-6 kremova na "slepu" probu, pa da kazem(o) koji je naj.
P.S.2. Da, znam da ja nisam onaj koji je, po pravdi/u drustvu "kremasa", trebao da se dokopa ovog Krema, ali sta da se radi

Nazalost, verovatno je doziveo i neku genetsku modifikaciju, sa obzirom da se par puta rastopio u gepeku...
Ipak, frizider je odradio svoje i evo zapazanja, nakon kraceg testa:
Prolazi

Sa obzirom da ja imam samo dve kategorije kremova: prolazi ili ne, ovo je dobro. NIsam ja jedan od vas ljubitelja istih, niti uvidjam razliku u sitnicama, ili u procentu lesnika, odnosno broju plodova lesnika po centrimetru kubnom...
Probao sam "na suvo", i malo sa hlebom. Cekaju se palacinke.
Zanimljiv ukus. Nema osecaja kila secera, tj da zubi trnu od slatkoce, niti ima gorusice.
Da, uzeo bih ga opet, mada nema nekog utiska koji bi bio ko zna koliko iznad ostalih kremova, ali jeste nekako drugaciji.
P.S. Neko treba da mi (pa i ostalima) da 5-6 kremova na "slepu" probu, pa da kazem(o) koji je naj.
P.S.2. Da, znam da ja nisam onaj koji je, po pravdi/u drustvu "kremasa", trebao da se dokopa ovog Krema, ali sta da se radi

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Imas lepe nokte!!!
Sam ih sredjujes ili...
Sam ih sredjujes ili...

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Jel mi verujes da sam znao sta ce biti kada otvorim ovu malo zapostavljenu temu
Ja nikako da se iskombinujem za tu linoladu, niti da uzmem krem iz GM

Ja nikako da se iskombinujem za tu linoladu, niti da uzmem krem iz GM