Beograd
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Re: Beograd
@FTJ
sjajan site, posebno za nekog poput mene ko ne zna najbolje mirkolokacije po gradu. Samo, hm, cini mi se da sve vise ovo planinarenje sa zivotom u BG-u nema smisla. Jbg. skupo je da covek zivi sam negde blize centru, varijanta da mi ne treba auto, jasno mi je i zasto ali opet kada vidis cifre onda ti sve bude jasno.
sjajan site, posebno za nekog poput mene ko ne zna najbolje mirkolokacije po gradu. Samo, hm, cini mi se da sve vise ovo planinarenje sa zivotom u BG-u nema smisla. Jbg. skupo je da covek zivi sam negde blize centru, varijanta da mi ne treba auto, jasno mi je i zasto ali opet kada vidis cifre onda ti sve bude jasno.
U centru ti se nikako ne isplati.
Pogotovo ako trazis tu ekstra prvu zonu. Racunaj samo racune da ces placati 150e.
Onda, otpisi auto, osim ako se ne prijavis na novoj adresi, pa paltis mesecno zonu, te svaki put gines da nadjes mesto
Gledaj neko dalje mesto, a da imas direktno bus dotle.
Sent from my Sony
Pogotovo ako trazis tu ekstra prvu zonu. Racunaj samo racune da ces placati 150e.
Onda, otpisi auto, osim ako se ne prijavis na novoj adresi, pa paltis mesecno zonu, te svaki put gines da nadjes mesto

Gledaj neko dalje mesto, a da imas direktno bus dotle.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Nbg, mala Kolumbija tamo iznad Ofkinog i sl.
Ovaj lik je bio u tvojoj zgradi i mislim da je trazio 170-180e.
Ovaj lik je bio u tvojoj zgradi i mislim da je trazio 170-180e.
- Risto
Meni bi bilo ok da zivim na recimo 20-30 minuta hoda od posla, ne volim da jurim prevoz i da zavisim od istog. Videcemo sta ce mi ponuditi, ako me iznenade, molicu vas za pomoc detaljno.
Realno znaci mogu naci pristojan stan na nekom ok mestu za nekih 300evra sa troskovima, naravno, ne bas u Knez Mihailovoj
Realno znaci mogu naci pristojan stan na nekom ok mestu za nekih 300evra sa troskovima, naravno, ne bas u Knez Mihailovoj

- branja
Ja ako odem u martu za Kanadu mislim da bi ti ovaj moj iznajmio za 200. Stan 60m2 dvoiposoban. Na 5 minuta peske od trga
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
- Risto
To bi mi bas odgovaralo, malo je doduse veci od onog sto mi treba, ali opet cena je sjajna. Koliko te izadju rezije za taj stan?
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Radi poredjenja, ja radim na Obilicevom vencu, a zivim na Bezanijskoj kosi. Prilicno daleko posao od kuce, ali stizem bez ikakve zurbe autobusom na posao za pola sata i isto tako nazad, idem kontra guzve. Ako razmatras posao u Knez Mihajlovoj, a da imas i kola da parkiras kod stana, moras se udaljiti malo. Sa novobeogradske strane reke je lako ici na posao u centar, nek ti jos neko podeli iskustva sa druge strane reke.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ajmo Beogradjani...koliko kosta iznajmljivanje garsonjere ili 1sobnog stana u blizini Palate Srbija? Stan treba da je opremljen, po mogucstvu malo novijim namestajem, da prozori dihtuju, da ne bude u getu, znate vec...interesuje me neki opseg cene iznajmljivanja i svih racuna za stan? Sad ako je na nekoj lokaciji na par km dosta jeftinije i to recite, ali cisto sumnjam da su takve razlike u cenama.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Rakhil
SIV ti izlazi na bulevare Nikole Tesle i Mihajla Pupina, gde ti ide maltene sav prevoz Novog Beograda - to ti je cisto da znas da su stanovi na vise km razdaljine 15 minuta busom do Palate. Stanovi koji su bas blizu su skupi, to je jako trazen deo NBGD i ne verujem da bi prosao ispod 250 evra a da sve valja.
Cene iznajmljivanja bas variraju od bloka do bloka, 200 metara cesto znaci 100 evra razlike, pa je to tesko reci bez nekog suzavanja izbora. Komunalije su ti recimo 3000 struja, kablovska i net 2000, fiskni 700 valjda (ja ga nemam odavno pa ne znam), Infostan 5000-6000 i to bi bilo to.
Cene iznajmljivanja bas variraju od bloka do bloka, 200 metara cesto znaci 100 evra razlike, pa je to tesko reci bez nekog suzavanja izbora. Komunalije su ti recimo 3000 struja, kablovska i net 2000, fiskni 700 valjda (ja ga nemam odavno pa ne znam), Infostan 5000-6000 i to bi bilo to.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Znaci vredi se pomuciti i potraziti malo dalje, znaci troskovi oko 10000, da li to malo dalje moze da bude recimo oko 200e ili mozda i malo jeftinije?

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Pa i za 200e se tesko nadje nesto da valja, na nbg ima bas malo tih manjih stanova za izdavanje.
- branja
Komunalike su ti od 7000-11000, ako nemas centralno. Ne znam koliko je sa centralnim. Nbg je bas popularan za iznajmljivanje i jako je tesko naci ok stan.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Pristojan stan u centru košta oko 250 evra minimum. Ako nađeš neku prijateljsku liniju možeš da prođeš i jeftinije, ali to nije tržište nego sreća. Parkiranje je problem ako nemaš prijavljen boravak u tom stanu. Tu može biti problem da te vlasnik prijavi na dotičnoj adresi jer se plaše da će onda morati da plaćaju porez, mada to nema veze i ti sistemi nisu povezani. Ako imaš prijavu možeš da dobiješ pretplatu u zoni kojoj pripada stan i u principu može da se nađe mesto. Kritično bude uveče kada istekne plaćanje parkinga, a ljudi nagrnu u grad. Troškovi za stan su ti isti manje više bilo gde. Ako hoćeš da uštediš juri stan sa etažnim ili ta grejanjem, a ne gradskim centralnim, jer ćeš biti većim delom dana van stana i grejanje će te koštati daleko manje na godišnjem nivou.Risto napisao:Meni bi bilo ok da zivim na recimo 20-30 minuta hoda od posla, ne volim da jurim prevoz i da zavisim od istog. Videcemo sta ce mi ponuditi, ako me iznenade, molicu vas za pomoc detaljno.
Cityexpert ima naplaćuje proviziju, iako kažu da to ne rade. Agencije ne drže više toliko stanove u toj kategoriji jer se vlasnici mahom direktno oglašavaju na internetu, tako da ćeš tako lakše naći stan. Problem je u centru što se takvi stanovi u centru sve više izdaju kratkoročno jer to donosi mnogo bolju zaradu, pa je ponuda slabija nego ranije.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ja bih pre gledao Bezaniju ili Zemun nego centar, ako ne moze da se nadje nesto dobro na Novom Beogradu. Autobusi idu vrlo cesto, ima veliki broj linija i kod siva se moze biti za 15-20 min bez ikakvih problema.
I slazem se sa Starcem izbegao bih centralno grejanje zbog bespotrebnih troskova preko letnjih dana.
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
I slazem se sa Starcem izbegao bih centralno grejanje zbog bespotrebnih troskova preko letnjih dana.
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
- Rakhil
Vredi se pomuciti. Malo je verovatno da ces naci ispod 200 evra, ali ako prosiris krug mozes naci mnogo bolji stan za iste pare, bolju mikrolokaciju itd.dragvorl napisao:Znaci vredi se pomuciti i potraziti malo dalje, znaci troskovi oko 10000, da li to malo dalje moze da bude recimo oko 200e ili mozda i malo jeftinije?
Imas na Bezaniji recimo manje stanove za 200-250 evra ali odlicna gradnja i imaju kalorimetre pa se centralno grejanje placa po utrosku, izadje ozbiljno nizi racun mesecno pa dodjes na iste pare u zbiru a zivis bolje