Zanimljive registarske tablice
Re: Zanimljive registarske tablice
U zivotu ne bih dao 50k za tu klasu, kad posle 3 godine vredi 20k...
Sacekacemo 3 godine star w213, taman da vidimo decje bolesti... E klase su poznate po tome u prvim serijama, jos od 2002. godine..
Sacekacemo 3 godine star w213, taman da vidimo decje bolesti... E klase su poznate po tome u prvim serijama, jos od 2002. godine..
Tacnije od 1984... jer i prve serije W124 su bile lose, kao i posle okonja.
Za w124 nisam znao, mali sam za to, a za w210 nisam cuo nista sem limarije da je problem... Al to je ostalo do kraja...
Za W124 imas na netu... cak su i taksisti zvanicno protestovali .
Bilo je dosta i mehanickih i elektronskih stvari, al se ne secam tacno detalja, al se secam da su siberi prokisnjavali i skripala sedista.

Bilo je dosta i mehanickih i elektronskih stvari, al se ne secam tacno detalja, al se secam da su siberi prokisnjavali i skripala sedista.
Siberi su odlazili samo tako, ja sam na mom 124 3 puta popravljao, na W210 mi je takodje otisao 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Kupiš nov i voziš ga 6 godina... dođe ti na istoNexT napisao:U zivotu ne bih dao 50k za tu klasu, kad posle 3 godine vredi 20k...

Gospodin.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
BMW 640d GC - NS - I I I
NexT napisao:U zivotu ne bih dao 50k za tu klasu, kad posle 3 godine vredi 20k...
A koji auto ili bilo koji drugi uređaj nije poznat po tome? Da, nekada se potrefi da sve bude uredno, ali male su šanse.
Alfa 156... od prvog dana savrsena.
Ja pricam o vrlo ozbiljnim stvarima, ne sitnicama koje mogu da nerviraju, a ne uticu ni na sta.HKS napisao:NexT napisao:U zivotu ne bih dao 50k za tu klasu, kad posle 3 godine vredi 20k...
A koji auto ili bilo koji drugi uređaj nije poznat po tome? Da, nekada se potrefi da sve bude uredno, ali male su šanse.
w211 je prve godine proizvodnje pravio haos sa SBC-om i raznim greskama koje je palio iz cista mira. Vec posle god dana izbacuje se "redizajn" koji je pretrpeo izmene na delovima koji su pravili probleme. Do prave restilizacije su se vukle jos neke gluposti, ali je generalno posle bio dobar.
w212 prve godine - dizne crkavale kao dobar dan, ostajali ljudi pored puta sa kolima od par meseci i jako malim kilometrazama. Izbacen "update", komplet menjali ljudima sistem ubrizgavanja, od dizni do ECU...
Onda 220 ponekad, a 250 redovno isteze lanac na 50-60.000...
To su vec stvari koje ne smeju da se desavaju na autu od 50+k evra i sa tom znackom.
BG 00001-TX Lada 2170