Siledžije - internacionalno blago

Razne teme, pitanja, iskustva
Zaključana tema
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: Siledžije - internacionalno blago

Post od Floyd »

Jos sokantniji je podatak da je mali krembil ucenik gimnazije koja je nekada bila najprestiznija srednja skola, koju su pohadjali najbolji.
Bilo je par ovakvih siledzija i u vreme kada sam ja isao u skolu ali oni su u najboljem slucaju isli na zanat dok vecina nije ni zavrsila osnovnu...
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Ma otislo je sve u 3 lepe... :glavomuzid: :glavomuzid: :glavomuzid:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

U rudnik poslati tu ekipu, jedno mesec dana, ma, preporodio bi se. Ili kod onih popova u manastir, gde lece narkomane najmodernijim metodama. ;)
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Floyd napisao:Jos sokantniji je podatak da je mali krembil ucenik gimnazije koja je nekada bila najprestiznija srednja skola, koju su pohadjali najbolji.
Bilo je par ovakvih siledzija i u vreme kada sam ja isao u skolu ali oni su u najboljem slucaju isli na zanat dok vecina nije ni zavrsila osnovnu...
Dok sam ja išao u gimnaziju nesrećnih 91-95 bilo je raznih sranja, oružija, bombi... ali nikome nikad nije palo na pamet da udari profesora. Oni su i u takvim vremenima u najkaubojskijoj beogradskoj gimnaziji gde se sve smelo imali autoritet. Ovo danas je strašno. Počeću prvi put u životu namenski da štedim da dete dam u neku privatnu školu.

A najgore je licemerje što majmuna izbacuju zbog neopravdanih, a ne zbog napada. Licimuri odvratni.
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Sve je to pocelo od "prava deteta" i cinjenice da su poceli da se izjednacavaju oni koji maltretiraju i biju decu bez razloga (1%) i onih 99% koji opale dete po dupetu kad pravi sranje. Da je dobijao 25 po turu kad je bio mali, sve bi bilo u redu. Kao klinac sam i bivao kaznjavan i dobijao batine kada sam pravio sranja i hvala mojim roditeljima na tome. Najiskrenije im hvala, jer nisu dozvolili da postanem bezobzirni mamlaz.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

:plusone:
Doduse, ne mora cak ni batine, vidjao sam izuzetno vaspitanu decu, a sve na lepu rec. Uglavnom, nije bitno sredstvo, nego dobro vaspitanje.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Mene je ćale jednom istukao, kad sam imao neke 3 godine, ako se dobro sećam iz priče. Batina se i ne sećam. Inače me nikad nisu tukli, retko kad je ćale i povisio ton. Nije ni čudo što sam ovakav mangup. :kezo:
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

@Trojanac, ti si mangup za sebe. Sa tobom ko uspe da se posvadja, zasluzuje cestitke.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Onda moja žena zaslužuje orden. :kezo:
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

:kezo:
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Sve nam je u rasulu.
Po meni u ovakvom slučaju (ne u trojnačevom :) ) treba da reaguje škola, ali pošto se stvar desila izvan škole tužilaštvo da preuzme slučaj za napad sa teškim telesnim povredama.
Pošto je mlad i jak dati mu primerenu kaznu od nekoliko godina robije , mlad je izdržaće on to a u zatvoru mu dati obavezu da nastavi školovanje.
Kada izađe jasno mu staviti do znanja da će svaki sledeći pokušaj takvog ponašanja za njega biti i poslednji na slobodi.

Ovo vam pišem iz jednog primera kojeg znam lično.
Roditelji su se odlučili na takav čin je je po njima to bio jedini način da se izbavi od droge i lošeg društva.
Nisu podmićivali nikoga, dečko je robijao pet godina zbog pokušaja pljačke a danas je uspešan građanin.

Nova stras su mu računari i knjiga, osnovao je malu privatnu firmu sa nekoliko radnika i uspešan je građanin.

Ponekad samo spomene da ga je zatvroska biblioteka totalno promenila...

Danas čitam kako je maltene upitno da li će poznata tv voditeljka uopšte biti i optužena za ubistvo i koliku će kaznu dobiti.
zapadne zemlje na javnim ličnostima šalju jasnu opomenu svim ostalim građanima kako će se provesti ako prekrše zakon pa nije retko da neko od vip ličnosti završi iza rešetaka.

i naše društvo šalje takvu poruku.
prvo da je tužilaštvo i sudstvo nestručno i korumpirano
a drugo da eto naše društvo toleriše te sitne prekršaje, mislim site, svaki prekršaj se u Srbiji može preinačiti u sitan, eto dešava se, uostalom mi imamo za vip osobe narukvice umesto zatvorske ćelije...

a posle nam je kriv viši sud koji zbog totalno nebulozne optužnice poništi presudu...
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

:plusone:
:bravo:

trojanac napisao:Onda moja žena zaslužuje orden. :kezo:
:rofl: :rofl: :rofl:
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Razmišljam nešto i o predhodnom vikendu.

Neki likovi odlučili da dignu drugog lika u vazduh na sred ulice.
Sad, to jeste problem jer se desilo u po bela dana na mestu gde ima ostatka sveta ali mi je za oko zapala i jedna druga stvar.

Veliki broj umrlica i pozitivnih komentara na račun usmćenog.

Poprilično sam zbunjen jer, ili su pogrešnog digli u vazduh ili ja tu nešto ne razumem, kako je moguće da nekoga koga su digli u vazduh zbog svojih sumnjivih radnji dobar deo populacije hvali!

Ali ne moram ja baš sve da razumem...

Eto ne razumem recimo kako je moguće da oni drugi, istog tog vikenda, zapale u centru grada ferari krenu da beže, a sve se to dešava u 3:30 noću kada na ulicama nema gužve, i pobegnu policiskoj patroli i to ne negde u nekim uličicama već u Savskoj ulici.
E sad u čemu je problem sa tom Savskom ulicom da se razumemo, na kraju iste je policijska stanica, ulica vodi na dva logična puta za poteru, jedan je na Gazelu pa na Novi Bgd drugi ka autokomandi a drugi ka Senjaku ili ka Banovom Brdu, dakle sve predvidive deonice.

Uostalom čime je partola jurila taj BMW, nadam se ne Puntom?

Jer ako je Puntom e onda sam ja kao vlasnik istog jako razočaran ishodom...

EDIT: a koliko sam razumeo učesnici pomenutih događaja nisu državljani ni građani naše države već susedne koji su u Beogradu gosti.

Stoga zahtevam od nadležnih da se izvinu susednoj državi zbog neprijatnosti koje imaju njihovi građani na odmoru u našem glavnom gradu!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

samo polako napisao:Danas čitam kako je maltene upitno da li će poznata tv voditeljka uopšte biti i optužena za ubistvo i koliku će kaznu dobiti.
zapadne zemlje na javnim ličnostima šalju jasnu opomenu svim ostalim građanima kako će se provesti ako prekrše zakon pa nije retko da neko od vip ličnosti završi iza rešetaka.

i naše društvo šalje takvu poruku.
prvo da je tužilaštvo i sudstvo nestručno i korumpirano
a drugo da eto naše društvo toleriše te sitne prekršaje, mislim site, svaki prekršaj se u Srbiji može preinačiti u sitan, eto dešava se, uostalom mi imamo za vip osobe narukvice umesto zatvorske ćelije...

a posle nam je kriv viši sud koji zbog totalno nebulozne optužnice poništi presudu...
Za ovo niko od nas ne zna sta je tacno bilo, tako da je glupo suditi.

Ono sto ja svaki dan vidjam na ulici je da pesaci kao muve bez glave izlecu na put bez da uopste na sekund skrenu pogled i to apsolutno nevezano za to da li se nalaze na pesackom ili ne. Vozac ne moze da sanja kad ce neka takva kamikaza da mu izleti iz zbuna... :glavomuzid:

Takodje, vrlo cesto se ljudi zapricaju na ivicnjaku kod pesackog ili cak na samom pesackom pa kao budala moram da milim 10 km/h da ne bi nekom od njih slucajno palo na pamet da se baci na put... Panduri ih gledaju i savrseno ih zabole - a nedaj boze da je pesak pomislio da kroci nogom na put kazna bi mi vec bila naplacena :glavomuzid:

p.s. Znam gomilu ljudi koji kao vozaci pljuju po pesacima, a kad su oni sami u ulozi pesaka ponasaju se apsolutno identicno gore navedenom sablonu. Tek to je katastrofa :x
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

@samo polako, da li ti stvarno mislis da je pandurima palo na pamet da izadju iz stanice i sa dva auta blokiraju Savsku? Zabole ih bas...
A, garantovano znaju i ko je to uradio...
Zaključana tema