Xepoj87 napisao:Hahaha, naravno da nije, niko nije ni rekao
Samo je nekome bitno da li ima led svetla, a racunaj da ovaj nece imati naredne 4 godine.
Niko nije spominjao nikakve stvari koje se ticu udobnosti, ja sam spomenuo losa sedista u odnosu na Mercedesova i klot, a pogotovo sportska.
Kao sto Golfu 7R zameram sto nema opciju kadica kao kod Milosa na 6R.
To je sto se tice opreme da smo spominjali
Ovo si napisao u drugoj temi a sad sam se setio kad je Miloš pomenuo LED svetla
Xepoj87 napisao:Da, sada vidim da ima malo opreme da se bira.
Sent from my Sony
Ja ni nedostatak LED ne vidim kao manu. Ne bih ga uzeo ni da postoji kao opcija
Miloše brate, gledaš na automobile kao na telefone. Kupi M2 i uživaj u vožnji
To si sada izvadio iz konteksta
Napisano je kao pozitivan komentar, jer auto standardno dolazi sa dosta opreme i malo sta ima da se doda, pogledaj par prethodnih komentara i bice ti jasno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Xepoj87 napisao:To si sada izvadio iz konteksta
Napisano je kao pozitivan komentar, jer auto standardno dolazi sa dosta opreme i malo sta ima da se doda, pogledaj par prethodnih komentara i bice ti jasno.
Nije mi bila loša namera... samo sam loše razumeo
Pa da... M-ovi dolaze u startu sa dosta opreme ali to malo zavisi i od tržišta.
Milose, samo jedna sedista imaju na Bmw-u, osim ako mislis negde drugde da se kupe?
Floyde dosta vise moze CLA da kosta od M2, pa mi je bilo neverovatno to sto je neko rekao da ima da se doda samo 10k eura opreme, a ispada da je tako, samo se nadam da nema i toliko manje opreme, ali cisto sumnjam.
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Neće, dosta su tu oni izmuljali sa tim serijama i njihovim nazivima, cenovnu politiku da ne spominjem. Imaš ti ovu Seriju 2 i Seriju 2 active tourer koja je MPV sa prednjim pogonom. Tako ćeš imati klasičnu hedžbek Seriju 1 koja ima zadnju vuču i imaćeš Seriju 1 Compact sedan koja će biti na drugoj platformi i imati prednju vuču. Tako da to kako oni njega krste ništa ne znači dok ga ne otkriju ili ne objave podatke o njemu.
pa kapiram da se nista ne zna ali ne razumem gde ce da ga strpaju, u koji segment...da konkurise astri limuzini ili tako necemu..Ima serija 1 to je sad hecbek samo, ranije je bila serija 1 kupe to je sad serija 2 (seriju 2 turer ne ubrajam u bmw, to mi je kao stara A klasa), ali sad serija 1 limuzina?!