P780 smo uzeli da testiramo cim se pojavio u Srbiji i pokazao se dosta dobro, po pitanju autonomije, sa pokrenutom aplikacijom preko remote-a (preko Wi-Fi).
Sa druge strane, subjektivno, Huawei mi uliva vise poverenja od Lenova, po pitanju telefona. Jednom Huaweiu dodjoh glave tek posle visegodisnjeg intenzivnog koriscenja, a sada ganjam drugi. Mozda su lowcost, ali rade. Mislim da onaj prvi nema lifetimer, a isti bi pokazao sate i sate razgovora... Plus sto je ispadao mali milion puta. I drugi je krenuo istim putem

Za Lenovo nemam neke dobre komentare od korisnika koje poznajem, a video sam ih i dosta po servisu. Jedno vreme ih je WinWin imao koliko ti volja u Outlet-u, opravljane iz razlicitih razloga.
I kad kazem da ne vodim previse racuna, to ne znaci da ih unistavam (sami ispadaju, ne znam sta im je, ai cesto sednem na njih sa stotinjak kg), vec se desava da ih posejem za sobom. Sa telefonima koje nosim, nema bojazni da ce dobiti noge. Da su bili skuplji, u vise navrata ih verovatno nikada vise ne bih video...
Opasno sam blizu nabavke Ds active telefona i (jos) jedne BT slusalice. Tri sam sahranio, red je da cetvrta posluzi neko vreme