CR7 napisao:Ja ti kazem dok je sistem isao samu u USA nisam moga da placam sa paypal zato sto je registrovan u srbiji,nisam mogao da placam nasim karticama iz srbije,Vec se placalo samo gift karticom sa itunes naloga ali ja sam imao free username i pass pa nisam placao,Mozda su sad pustili sve to u promet zato sto je dostupno i u srbiji.
Upravo iskljucio getflix smart dns koji me lazirao kao da sam u Usa, i otvorio novi nalog free za srpsko trziste,mogu vam reci da je ogromna razlika u ponudi sto filmova sto serija za Usa trziste sto za Srpsko trziste,nema i vise od pola filmova i serija na netflixu za srbiju.
Hm, svi mediji su se kod nas u Hrvatskoj raspisali o tome kako je došao Netflix, a bojim se da će ljudi samo uet mjesec dana free i da niko neće produžit
E sad, ja osobno to ne bi nikad koristio (općenito rijetko kad gledam TV uopće), ali navodno čak je ponuda za Europu puno lošija od one za USA, jel to istina?
Rekoh ja vama odavno da Netflix nije nista posebno i da ga niko ne bi koristio da je dostupan jer nivo usluge i ponude nije zadovoljavajuci, sad cete se uveriti
CR7 napisao:Zasto botove?Pa nadji srbiju i vidi koliko posto daju srbiji od ukupnih serija i filmova,evo ti link.Usa 100% srbija 17% pa ti plati 10dolara
Country # of TV Shows # of Movies Percentage of US TV Library (by title count) Percentage of US Movie Library (by title count)
Serbia 328 1439 28.35% 31.33%
mnogo hahah a amer ima 100% pa plati 10 dolara,zasto ja koji imam 30% sadrzaja da platim 10 dolara,sto nisu smanjili cenu za svaki region koji je osakacen za 70%