Računari
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Računari
Napravicu sutra screenshot.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
Имам maxtor 6v300 хард колико се сећам... Хтео бих да уградим још један у комп јер ми је овај при крају, ај препоручите неки?
Pozdrav
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ne znam koje su sad cene HDD-ova. Bili su preskupi jedno vreme jer ih nije bilo zbog poplava u Tajvanu. Uglavnom, ja sam nekako okrenut Western Digitalu i Seagate-u, mada je i Maxtor ok. Sad se ne sećam tačno, ali mislim da je Seagate sada vlasnik Maxtora i da je to sad isto, samo drugo pakovanje. Preporuku za neki određeni model nemam, sve zavisi koju veličinu hoćeš.
Posetite www.garaza.rs !
- Delija
- Kontakt:
Za divno cudo - danas radiDelija napisao:Napravicu sutra screenshot.

Nadam se da ce i ostati tako...
U ponedeljak je provereno bio blokiran forum. Mozda je hosting servis iz nekog razloga dospeo na "crnu listu", pa je sada prestao da bude na njoj...
Poruke su inace ovakvog tipa:
Kod: Obeleži sve
Based on your corporate access policies, access to this web site ( http://www.rapidshare.com/ ) has been blocked because the web category "File Transfer Services" is not allowed.
Kod: Obeleži sve
Based on your corporate data transfer policies, your upload request has been blocked. File details:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Bax napisao:Evo nasao sam neku u stekicu,
PCI
ForteMedia
FM801-AU

cene su jedno 70-80% skuplje nego pre godinu ipo-dve dana. Ali od hdd ti preporucujem jedino wd, i to black seriju, mada moze i blue serija. koje mozes da koristis za windows particiju i za skladistenje podataka(kao D particiju npr.) , dok green serija je najbolja samo za kladistenje filmova, slika.....7footer napisao:Имам maxtor 6v300 хард колико се сећам... Хтео бих да уградим још један у комп јер ми је овај при крају, ај препоручите неки?
ako bas imas neki dobar budzet, onda neki wd blue/black serija od 1tb, i jedan ssd od 128gb za boot-windows particiju, npr pyro seriju od patriota, ili mozda hyper od kingstona, ili ocz-vortex.
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Ja sam uzeo pre dva meseca WD Blue SATA3, placen oko 7500, cene nece skoro pasti !
pa pazi, trebale bi, jer su u svetu cene vec pale par %, dok ovde to namerno ne rade, cak su i cene koje su u svetu u u dolarima, kod nas iste u eurima 

- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
sebekkg,
Мени само и треба за складиштење слика, и осталих података!
Систем партиција ми остаје ова што и сад, дакле ја бих само додао терабајт минимум поред да имам да складиштим, јер сам ових 300 скоро па попунио... Гледао сам зелену серију.
А што се цена тиче, јбг.
Да сам знао узео би прошле год. више комада.
Мени само и треба за складиштење слика, и осталих података!
Систем партиција ми остаје ова што и сад, дакле ја бих само додао терабајт минимум поред да имам да складиштим, јер сам ових 300 скоро па попунио... Гледао сам зелену серију.
А што се цена тиче, јбг.
Да сам знао узео би прошле год. више комада.

Pozdrav
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Jel ima neki program gde moze da se pauzira download pa nastavi. Nije za mene, al veza puca pa sve ispocetka, a veliki fajl treba skinuti.. Neki download menager ako to postoji...? 

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ako skidas sa free share servera onda mislim da to ne mozes. A nesto slicno ima i zove se Jdownloader program, download manager.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Delija
- Kontakt:
To zavisi i od samog servera, tj. njegove podrske za resume.
Megaupload, Netload i jos nekolicina imaju tu podrsku (ili su imali posto su "bivsi"
).
Megaupload, Netload i jos nekolicina imaju tu podrsku (ili su imali posto su "bivsi"

- codemaker
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
- Garaža: Audi A6 C6 2.0 TDI (2008)
Cene u jednoj od pšrodavnica - Utah, Salt lake City:sebekkg napisao:pa pazi, trebale bi, jer su u svetu cene vec pale par %, dok ovde to namerno ne rade, cak su i cene koje su u svetu u u dolarima, kod nas iste u eurima
http://www.staples.com/Internal-Hard-Dr ... t_CL140461
Naravno da pričam sam sa sobom... I meni je ponekad potreban savet stručnjaka.
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
( Crtice iz života jednog srpskog programera )