Zavrsena rekonstrukcija? Sve prohodno?
Pitam, jer cu se u narednom periodu, verovatno, navozati po Vojvodini, pa razmisljam da malo zaobidjem autoput i ustedim koji dinar

Ne bih da me iznenade neke zaobilaznice

Par stotina metara je na ulazu/izlazu iz Inđije, no od Karlovaca do novog dela puta ima 3-4 km, ako ne i više. No, nije strašno...nuk napisao:put je odlican osim stotinak metara betonskih ploca posle Karlovaca i isto toliko pre Stare Pazove
Sloba napisao:Kojim busom ideš od centra do auto puta kada ti treba 15 minuta?Auto-put je tačno tamo gde treba, nego su Novi Sad napravili na pogrešnom mestu.
Mislim da je auto-put dobro pozicioniran i isto tako da nema šta da traži u gradu, ali bi valjalo napraviti još isključenja i prilaza gradu, napraviti nove mostove preko DTD, a postojeće proširiti.
Ajd, nemoj da zezaš, Laki. NS je zlato što se saobraćaja tiče. Preko, pa i u Beogradu već neko vreme, kada je posao na sat vremena od kuće, ljudovi budu srećni, a u NS kada je na više od 15 minuta, ili menjaju posao ili menjaju kuću.
Ideja ti je dobra ali kao alternativa sadasnjem putu.Laki021 napisao:E sad kako bi ja to uradio, autoput bi isao od subotice do NS ovako kako sad ide, a zatim bi posle NS savio ka Rumi i kod Rume se spojio sa BG-Zagreb. Zapravo, od NS do posle Karlovaca bi isao kao sto sada ide stari put i pruga (nisu bezveze tu sagradili prugu, put pruge potpuno ima smisla, ide direktno i ne vrti nista okolo naokolo), pa negde pre Cortanovaca bi napravio zaokret na Rumu (ovo je delom da bi se izbegla fruska gora inace bi moglo direktnije). Iako bi ukupna kilometraza od NS do BG bila mislim nesto malo veca, brzim ukljucenjem na autoput (iz svakog dela grada do 5 minuta) i dobrom povezanoscu bi se sve kompenzovalo i brze bi se stizalo. Medjutim tu su i mnoge druge prednosti jer bi iz NS konacno moglo da se normalnim putem stigne direktno na Aerodrom (ovo sada je strasno, ili morate da idete preko venca, Iriga, pa na Rumu ili da idete skroz okolo naokolo autoputem, ne znam sta je gore) em kada se stize u zemlju iz pravca zagreba (ili odlazi) opet biste lepo mogli da stignete u NS direktno autoputem, konacno bi NS bio pristojno povezan. Takodje resenje bi bilo i jeftinije jer bi bilo poterbno graditi manje autoputa.
ja racunam na delove gde pocinju betonske ploce a upravu si da je trebalo preciznije da se napise da bi razumeli i oni koji nisu isli tudaSaša napisao:Par stotina metara je na ulazu/izlazu iz Inđije, no od Karlovaca do novog dela puta ima 3-4 km, ako ne i više. No, nije strašno...nuk napisao:put je odlican osim stotinak metara betonskih ploca posle Karlovaca i isto toliko pre Stare Pazove