Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Kad smo kod low cost, jel neko poterao skype na rasp pi?
Ili android na pi?
Ili android na pi?
Jel neko otkljucavao iCloud, neka preporuka?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
@Nikaragva
Jesam pokušao skype pre 2god. kada sam se,na kratko zezao sa Pi. Potpuna partizanština i praktično neupotrebljiv. Ne znam da li je napredovalo u međuvremenu.
Sent using Tapatalk
Jesam pokušao skype pre 2god. kada sam se,na kratko zezao sa Pi. Potpuna partizanština i praktično neupotrebljiv. Ne znam da li je napredovalo u međuvremenu.
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ti o iCloud-u? Vise se ne zna ko o cemu.nuk napisao:Nikad niko![]()
Bez zezanja

Vidim da dosta njih na oglasima nudi tu opciju, ako je legalan uspesnost 100%, a ako je kraden kao ne zna se dal ce uspeti, ali moze i tad.

- Gruja1595
- Pridružio se: 26 Maj 2015, 07:22
- Garaža: BMW F30 320eD
- Kontakt:
Legalan icloud ne postoji, tacnije svaki iphone koji je zakljucan na icloud je kraden, ili izgubljen. Vlasnik kada ga zakljuca nema mu tu pomoci vise, manite se toga. Jedino za delove da sluzi telefon.aleksa napisao:Ti o iCloud-u? Vise se ne zna ko o cemu.nuk napisao:Nikad niko![]()
Bez zezanja![]()
Vidim da dosta njih na oglasima nudi tu opciju, ako je legalan uspesnost 100%, a ako je kraden kao ne zna se dal ce uspeti, ali moze i tad.
https://www.bademantili.rs - prodaja bade mantila
Otkljucavanje od 150 do 200 evra... 

Ima li neka aplikacija da aktiviram soft keys (back, home i menu dugmad na displeju), ali da ne moram raditi root na telefonu?
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Koji fon?
Ja samo to svoje vremeno imao na HD2. Ali sam kasnije uglavno m ubacivao verzije sa vec ugradjenim soft key-em. Pogledaj na xda developers.
Poslato sa Lumia 925
Ja samo to svoje vremeno imao na HD2. Ali sam kasnije uglavno m ubacivao verzije sa vec ugradjenim soft key-em. Pogledaj na xda developers.
Poslato sa Lumia 925
Ma stara Xperia sa IceCreamSandwich, hoću da vidim da li bi se mogao navići na tastere na ekranu na duži period.