Floyd napisao:Drugi A3, A4 B8, A5 (kupe i SB), drugi TT i Q5. To bi otprilike uz A8 i prvog R8 bilo jedino što vredi od Audija u poslednjih 10 godina.
Pa nabrojao si skoro celu gamu.
Mada bi dodao i A1 posto sam tu klasu bas detaljno razmatrao, probao sa i razmatrao apsolutno svaki model iz te klase i mogu da kazem da je A1 sam vrh ponude i malo ko mu parira.
Takodje A7 koji je fantastican auto u svakom pogledu, nudi atraktivniji uz bolji prtljaznik i od A6 i od A8, i tesko mu je bilo sta zameriti.
Pa ni za A6 ne vidim zasto ne bi vredeo? Apsolutno vrhunski auto u svakom pogledu, stvar ukusa i afiniteta ako nekome odgovara nesto drugo, ali poricati da se radi o vrhunskom autu moze samo totalni laik....
Meni se od cele game najmanje svidja Q7, mada sa tehnicke strane po svim testovima i iskustvima sa novim modelim izgleda da su napravili mnogo ozbiljnu masinu.
Scuderia napisao:A8 obican bas los, izgleda prosecnije od passata. Meni A6/7 mnogo bolje spolja izgledaju. Enterijer je druga prica i S8.
Meni je isto dizajn eksterijera obicnog A8 skroz bezlican, medjutim ne mogu tako okarakterisati ceo auto. Isto mi A6/A7 izgledaju neuporedivo lepse.
Enterijer mi je vec winer klase, cista perverzija i dizajna i kvaliteta.