Zanimljivi oglasi

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Re: Zanimljivi oglasi

Post od Markoni »

Pa da, pakerica sto bi rekli :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

Nije ovo proslopored TI. Ti oprema nije ni bila pre redizajna 2008, ovakva kombinaciju table i ovih sedista nikad nije bila, ovde bi trebala da idu ona plava sa narandzastim straftama a i plastika je svetlo sive boje. Podseca me na jednu istus sto je bila na oglasima za 8k bas u opisanoj kombinaciji.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Sta ima zanimljivo za 2500e, C segment ?
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Ford Focus prve generacije.

Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Mislio sam na link,nesto konkretno. Hvala.
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

Jeste 12 i više godina stari dizeli sa 180 hiljada km...biče da je istinito :rofl:
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Kilometraza je davno prestala da se gleda kod polovnjaka u Srbiji, it's just a number. :D

Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
maniaxxx
Reactions:

Post od maniaxxx »

A tako znači, isto ko u SLO onda :mrgreen:
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Ja mislim da više ljudi vozi manje od 15000km godišnje nego što vozi više od toga. Nije uopšte ovo neka nestvarno niska kilometraža. Ne kažem da nije vraćano, ali nije nikakvo neverovatno stanje.
Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:20
Garaža: Civic 1.8

Post od dunx81 »

Isao jesenas s kumom da kupi auto tu do 2500e i svi su bili izmedju 130 i 180k km. I onda udjemo na plac s 10ak godina novijim vozilima koja su imala skoro pa vece km. A vrerovatno je i njima nesto vracano,prosto bi bilo cudno da nije :)

t
maniaxxx
Reactions:

Post od maniaxxx »

AcaKayak napisao:Ja mislim da više ljudi vozi manje od 15000km godišnje nego što vozi više od toga. Nije uopšte ovo neka nestvarno niska kilometraža. Ne kažem da nije vraćano, ali nije nikakvo neverovatno stanje.
Verovatno govoriš za Srbiju i avtomobile, koji su bili kupljeni novi u Srbiji, to bih možda i verovao. Ali ovi uvoženi polovnjaci imaju daleko više km nego što piše. I 15kkm na godinu je vrlo malo. Ja imam do posla 3 km u jednom pravcu, za ostalo koristim službena kola, i sve skupa napravit ču više od 15kkm za godinu dana. Pre sam pravio i preko 30kkm na godinu, a do posla sam imao 25 km u jednom pravcu.

Pošto si dosta u inostranstvu, znaš da nije ništa nenormalno da se pravi 50 hiljada na godinu a nisu toliko redki i sa 100kk na godišnjem nivoju.

Juče sam čak saznao za primer, koji je svakodnevno ( pon-pet) na relaciji Ljubljana Munchen Ljubljana, znači oko 230kkm na godinu :mrgreen: , doduše to je velika specifika ali može da posluži ko primer da ništa nije nemoguče.

U podsvesti ljudi je npr ako ima avto 4 godine i 150kkm da je to sigurno realno jer je to velika kilometraža, a znam dosta primera kde su takvi avti imali duplo više realnih km.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

AcaKayak napisao:Ja mislim da više ljudi vozi manje od 15000km godišnje nego što vozi više od toga. Nije uopšte ovo neka nestvarno niska kilometraža. Ne kažem da nije vraćano, ali nije nikakvo neverovatno stanje.
U pravu si, ali ostaje pitanje s kolikom frekvencijom takva kola dolaze kod nas, a koliko ih ostaje u zemljama vlasnika. Sve ima svoju cenu, pa i takva "normalna" kola.

Kao što na svetu ima sasvim dovoljan broj dobrih riba, ali na nekim mestima ih ima nadprosečno mnogo, dok negde naiđu svake prestupne godine.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Ja nisam ni kliknuo na oglase, takod a nemam pojma ni odakle su kola ni kada su uvežena ako su uvežena, više konstatujem da ne mora da bude ništa nenormalno.

Maniaxx, slažem se da se van Srbije prelaze drastično veće kilometraže :)

Svakako, 15000 nije mala kilometraža.
maniaxxx
Reactions:

Post od maniaxxx »

Dobro 15000 da li je mala ili nije to je vrlo relativno, ali ostalo mislim da se slažemo svi :thumbup:
Odgovori