Beograd

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Re: Beograd

Post od stefanan »

Ja nisam ni znao da postoje stepenice, uvek izadjem pešice tamo gde je ulaz za kola

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Katastrofa je tamo. Bolje je izaci i uci na ulaz za kola jer su stepenice godinama zapisavane , smrdi katastrofa.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Čekaj bre, pa šta radi komunalna policija? Opere se to, i stoka se ubije
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Oni služe da fizički obezbede punjenje gradskog budžeta, a ne trošenje.
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

Tako'e.
Mora neko da napuni kasu za gospodu iz kancelarija. "Mali decki spavaju kao sivi hrcki"

Poslato sa Lumia 925
Slika
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Garaža iza palate pravde započeti sat 100 dinara... :evil:
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Ko ima da se sudi ima i da plati parking :kezo:

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
novljanin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2016, 16:41

Post od novljanin »

starac vujadin napisao:Oni meni nisu neka konkurencija jer se moja firma bavi mahom drugim segmentom tog tržišta, ali sam ih primetio. Prvo, čudno je da neko ima takav nivo reklamiranja, uključujući i bilborde, a da naplaćuje sitne provizije samo s jedne strane. Ne postoji ekonomska logika u tome. Moglo bi ako bi imao par stotina stanova s ekskluzivnim ugovorom i ključevima kod sebe i to ne na razuđenim lokacijama da bi smanjio troškove, a to u Srbiji još uvek nije moguće. Naravno da su oni iskopirali neki model rada, ali taj model nije ekonomski održiv u Srbiji ako hoćeš da imaš i zaposlene, i svi prijavljeni i licencirani, i plaćati prostor, marketing, osobe koje snimaju, slikaju, postavljaju. I da imaju 3-4 realizacije dnevno to je neodrživo s obzirom na visinu provozija koje ubiraju i infrastrukturu posla koju imaju.

A oko provizije konkurencija ih je istestirala...nekad kažu da imaju "troškove", a to je obično 35-40% od kirije ili umuljaju nadoknadu u cenu kirije ili povećaju depozit.

Meni je isto bilo jako čudno kako oni rade. Moja prijateljica je iznajmila stan preko njih i nisu joj ništa naplatili, ona je sve sama oko plaćanja dogovarala sa vlasnikom. Ja nisam iznajmljivao stan već sam svoj preko njih izdao, i mogu reći da je to fenomenalno iskustvo. Oni dođu odrade sve, postave sve transparentno i samo mi šalju ljude. Ja sam sam zakupcima pregovarao i dogovarao oko svega, samo smo na kraju otišli u sedište City-ja (koje izgleda kao da ste došli u Google:)) i tamo uz konsultaciju njihovog advokata napravili ugovor o zakupu. To sa advokatom oni daju kao opciju svakome ko želi, a ja sam to obavezno iskoristio jer sam se sa prošlim zakupcima zajebao žestoko, jedva sam ih izbacio.
U svakom slučaju, kažem i meni je bilo čudno kako je moguće da je neko pokrenuo takvu mašineriju ali kasnije sam čuo da je to kompanija Airbnb-a i Google-a i da investiraju u njen razvoj milione, tako da je onda sve jasnije:)
Ja ću sada preko njih gledati neki lokal, pa javljam iskustvo sa strane zakupca.
Korisnikov avatar
milosg
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2014, 01:20
Garaža: XC90 D5

Post od milosg »

ljubitelj napisao:Podzemna garaza Vukov spomeni, bio danas.
Ono je sramota za Parking servis kao firmu, sramota za grad.

Polumracno, razvaljena vrata, lift ne radi, smrdljivo na javni WC, prljavi podovi, nema ni horizontalne ni vertikalne signalizacije, prilazne betonske rampe neosvetljene, blagajna neugledna, nema prostora da se prisloni torbica ili tasna dok se placa.

Slicna stvar i trgovacki deo, podzemni gde su radnje. Strava i uzas.

A tek uveče. Izgleda kao scenografija za neki B horror film.
novljanin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2016, 16:41

Post od novljanin »

Baš ih briga, uzmaju pare narodu. A mi hoćemo u Evropuuuu, ajooooj
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Širim haos!
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Zato ja sa Šabac tablicom prakiram gde god hoću koliko god hoću, samo treba da nađem parking mesto i ograničenje vremena ne postoji :D
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

methane.master napisao:http://rs.n1info.com/a125882/Vesti/Prva ... ovici.html

Veljo ne hvališ se. :kezo:

Uvek prvi... Avangardna Rakovica :D
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

Heinz napisao:Ja sam tamo kombinovao zonu 3 + zonu 2, malo je cimanje ali nije moglo drugačije.
To je mozda bolje resenje ali meni nije odgovaralo. Imao sam trening trajanja 8 sati sa koga nisam trebao ( ne bi bilo lepo) da izlazim.
Plan mi je bio da se parkiram u garazi hotela (ionako bi drugi to platio a ne ja jer je tako regulisano) ali je nazalost dodljena smart kartica koja otvara garazu bila pogresno kodirana. Cajtnot i odluka je pala, idem opet u garazu.
Mesta koliko hoces, nije ni cudo tamo naidje onaj ko zaluta kao ja i jos poneko toliko blesav da pomisli da javna garaza treba da je nesto uredjeno i sredjeno.

Ja mogu da budem tolarantan na nastale propuste kada vidim da neko radi, da se trudi, da je posvecen poslu, da se zalaze maksimalno ali eto ne ide, ali ovo je totalno suprotnost.
Sve najgore sto postoji u biznisu na jednom mestu. A ne mora...
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

nuk napisao:Ispada da se tamo parkira samo ako ti se prikenja :)
Preterivanje u stilu ljubitelja :) . Jedino ne treba koristiti stepenice nego ići kolskim prilazom. U svakom slučaju meni super radi posao u tom kraju jer se slabo ko seti da tamo parkira.
Odgovori