Audi A4 B9

Noviteti i razne vesti iz auto-industrije
Odgovori
Korisnikov avatar
Raki_Audi
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2014, 20:24

Re: Audi A4 B9

Post od Raki_Audi »

Kazati da je Audi karavan ruzan se kosi sa cinjenicom. A tek reci da je Audijev Allroad ruzan?! E tek se ro kosi sa objektivnoscu i cinjenicama. Teske gluposti.
Da nije mozda BMW i Mercedesov karavan lepsi od Audija? 95% ljudi ce ti reci da nije.
Audi odavno pravi najlepse karavane i pravi ih dan danas a i pravice. Onaj ko kaze drugacije ne moze da se pomiri sa realnoscu i da bude makar malo objektivan kad to treba biti. Al to smo i navikli od njega. On samo zna da hejtuje Audi i kad treba i kad ne treba.
Pazi ti Audijev Allroad najruzniji karavan. Boze gluposti! :dobarvic:
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Najruzniji karavan u smislu da je A6 karavan dodatno proruzen manjim felnama, ruznim plastikama oko blatobrana i ostalim prakticnim detaljima koji realno nisu lepi. Cinjenica je da je limuzina lepsa, kakve veze sad imaju druge marke s pricom o obliku karoserije.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Tako je bre Raki, one to rule them all!
Koji si Saudi Saruman :kezo:

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Jedini karavan za koji mogu da kažem da je lep je CLS. Sve ostalo je sranje uključujući i BMW.

Te allroad varijante su posebno gadne iako niko ne spori njihovu upotrebnu vrednost.
Korisnikov avatar
Raki_Audi
Reactions:

Post od Raki_Audi »

Scudi to nije namenjeno tebi vec nekom drugom ko je to pisao. Inace moramo uporediti sa konkurencijom. Kako bi inace uporedjivali koji je lepsi? Mercedes je u ovoj klasi A4 C bmw3 recimo lepsi u limuzinskom izdanju od od ovih oboje. I svako ko kaze drugacije nije u pravu.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Takoe Raki, napisi pravilnik dobrog ukusa :D
Meni najlepsi C karavan od karavana u toj klasi, ali ja nesam skolovala :)
Ocigledno sam gresan :D

Sent from my Sony
Korisnikov avatar
Raki_Audi
Reactions:

Post od Raki_Audi »

Xeroju legendo ovog foruma :D
Odlicna je nova C klasa karavan :thumbup:
Scuderia
Reactions:

Post od Scuderia »

To je auto od 80-100k evra, moze se uzeti neki lep kupe za uzivanje i kraci put (zapravo kao daily auto, za svaki dan sem kad se nosi neka tona prtljaga) i neki passat/skoda karavani, isto tako malo dignuti kao allroad, za godisnje odmore i silazak van puta.

Recimo M4 + Superb/Passat Alltrack (koji izazivaju istu emociju kao i Allroad, samo sto su 4x jeftiniji).

Ovo su neki primeri na prvu loptu, ne mora M4, moze E klasa kupe dizel i sl.

Bolje vozne osobine, jak, dizel, slicno ili isto udoban i 3x lepsi verovatno i ljubiteljima karavana (ja jos nisam upoznao tog koji karavana kupuje iskljucivo zbog izgleda) i takvog ga vozis i gledas 85% vremena, a kad zatreba tih 15-20% dana vanrednih situacija imas nekog skodilaka za put i njivu.

Isto vazi i za one koji hoce da se proseravaju i imaju brdo para pa uzmu allroad kao backup, ali voze 911 pored, a spucati 100k u allroad kao jedino vozilo je po meni razumno i opravdano, ali ne za ljubitelja automobila, nego za osobu koja zeli samo udoban prevoz od tacke a, do tacke b ili starije i ljude bezvoljne da se cimaju s manje prakticnim automobilima. Nema nista lose u tome naravno, uhvati i mene takav momenat s 25 godina, a kamoli starije, ali i ako budem nekad vozio karavana necu pricati da ga vozim zato sto mi je lep, nego zato sto moram i vise me ne zanimaju auta na nacin na koji ih sad gledam.

S druge strane tu su i limuzine, to parce krova koje ima karavan se nadoknadi koferom garantovano, u enterijeru isto mesta, iste vozne osobine, pa SUVovi...
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Slika
Slika
Scuderia
Reactions:

Post od Scuderia »

Da ne bude da ga pljujem totalno, ovaj grill im je uvek upadljiviji nego kod obicnih verzija :doubleup:
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Odakle sada a4 allroad 80-100k? :)
Pa i A6 allroad.su retki po toj ceni :)
A svakako da ne mozes za iste pare kupiti dva automobila, da barem jedan bude do jaja.
To uvek doata vise kosta.

Sent from my Sony
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Scuderia napisao:a spucati 100k u allroad kao jedino vozilo je po meni razumno i opravdano, ali ne za ljubitelja automobila, nego za osobu koja zeli samo udoban prevoz od tacke a, do tacke b ili starije i ljude bezvoljne
Slikalusone:
Scuderia
Reactions:

Post od Scuderia »

Napucani A6 BiTdi kakav on gleda je toliko. Sirimo sad previse pricu, pre bi uzeo dva polovna sa malo km, ako ne moze nov, nego jedan jedini allroad, svakako je poenta jasna, ne moramo sad razvodnjavati, ko ne razume jbg.

U nekoj najogranicenijoj situaciji gde se moram staviti u vasu situaciju, suv i sedan, ajde i obican karavan su mi lepsi vise nego sto je allroad prakticniji.
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Za Goblina je X5M. Ima sve što mu treba pritom nije zastareo i dosadan kao A6 C7 ;)
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

A6 allroad je izuzetno sposoban za offroad, jedini karavan koji je zavrsio land roverov poligon gde mnogi suv modeli failuju.

Kapiram pricu oko allroada, nije to za vozacke entuzijaste nego za ljude koji hoce izuzetno svestran i sposoban auto.

A6 allroad je sa te tacke mozda ultimativno prevozno sredstvo.

Послато са GT-N7100
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Odgovori