Audi A4 B9
Re: Audi A4 B9
Voleo bih da probas da vozis od ovih novijih auta. Siguran sam da ce ti se dosta promeniti misljenje.
Pa tesko u vezi ove price oko allroada, totalno meni nepotrebno da bi ga samo zbog udobnosti il' tako neceg vozio pre kupea. Ne bi iskoristio ni jednu njegovu prednost.
Pa dok ocenjujes kola na osnovu toga kako izgledaju na posteru, tako ces i komentarisati.
Msm, ti poredis A6 AR i coupe, jer mogu da se kupe za iste pare...
Msm, ti poredis A6 AR i coupe, jer mogu da se kupe za iste pare...
Ja ih ne poredim, a ti ne citas.
Da li mislis da bi kupac AllR kupio Passata kao drugi auto? Ili Octaviu jos bolje?
Kakve to veze ima sa temom?
Ne mozemo samo na osnovu izgleda da ocenimo auto nikako. Dacu ti moj primer. Meni se recimo svidja kako izgleda A5 coupe ili sportback. Ima lepse linije nego A6, nema okvira za prozore, fensi. Medjutim kad sam seo da vozim sportback, auto mi uopste nije odgovarao. Jako tvrd, skucen, onaj njegova linija u enterijeru mi uopste ne odgovara. A stub isuvise iskrivljen i nizak, pozadi vislji od 185 udaraju u krov, mesta za noge pozadi kad ja povucem sediste gotovo da nema, losija izolacija u odnosu na A6. Znaci ne vredi brate sto mi se malo vise svidja nego A6. Dajem samo primer da se auto nikako ne kupuje samo na osnovu izgleda. Naravno da je to bitno, ali ne toliko da bi samo na osnovu izgleda kupio auto.
Scudi, ti pricas na jednoj strani o jednim stvarima, a na sledecoj se toga ne secas 
Uopste ovo nemoj da shvatis kao prozivku, ali tako sam i ja do prvog auta bio u fazonu felne, spustanje, ful oprema, najnadrkaniji modeli, samo kupe, samo jaki motori... A onda pocnes iz svog dzepa da placas odrzavanje, gorivo, felne i sve ostalo sto ide uz auto, pa shvatis koliko neke stvari zapravo nisu neophodne, ili u mom slucaju drasticno povecavaju troskove odrzavanja. Da prelazim 10-15k godisnje, privatno, biram kad i kako cu da se vozim, naravno da ne bih vozio E klasu na 16icama, nego neki e46 ili e90 kabrio.
Al tu na scenu stupa realnost
Za takav nacin biranja kola ti treba ili jaaako mnogo odricanja (imamo odlicne primere na forumu) ili jako mnogo para.

Uopste ovo nemoj da shvatis kao prozivku, ali tako sam i ja do prvog auta bio u fazonu felne, spustanje, ful oprema, najnadrkaniji modeli, samo kupe, samo jaki motori... A onda pocnes iz svog dzepa da placas odrzavanje, gorivo, felne i sve ostalo sto ide uz auto, pa shvatis koliko neke stvari zapravo nisu neophodne, ili u mom slucaju drasticno povecavaju troskove odrzavanja. Da prelazim 10-15k godisnje, privatno, biram kad i kako cu da se vozim, naravno da ne bih vozio E klasu na 16icama, nego neki e46 ili e90 kabrio.
Al tu na scenu stupa realnost

Za takav nacin biranja kola ti treba ili jaaako mnogo odricanja (imamo odlicne primere na forumu) ili jako mnogo para.
Zato sam kao pandan pomenuo auto iste ili vise klase. A6/7/Q7...
@Next, to nema veze sa ovom pricom. Prica se o autu od 100k evra, to je broj pa je broj, samo kazem da bi uzeo drugaciju karoserijsku izvedbu da raspolazem tim novcem, ne znam sta je toliko nejasno.
Po tome sto pricas ispada da se ima za full allroad-a, a nema za odrzavanje i voznju sedan-a. Poredjenje sa M4 naravno da nije bilo bukvalno, nego figurativno.
@Next, to nema veze sa ovom pricom. Prica se o autu od 100k evra, to je broj pa je broj, samo kazem da bi uzeo drugaciju karoserijsku izvedbu da raspolazem tim novcem, ne znam sta je toliko nejasno.
Po tome sto pricas ispada da se ima za full allroad-a, a nema za odrzavanje i voznju sedan-a. Poredjenje sa M4 naravno da nije bilo bukvalno, nego figurativno.
Ja pricam generalno o tvom odnosu prema kolima, jer smo vrlo van teme, posto se ne prica ni o A6 nego o A4, sto je drasticna razlika..
Kojih bre 100.000 EUR majka mu stara.
BiTDI krece od 65.000 EUR, a verovatno moze i manje od toga.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa navodio je cifru kad je konfigurisao da ispod 80-85 ne moze da ga spusti cini mi se. Moguce da gresim, ali mislim da su on i Raki komentarisali, a da je Goblin cak i premasio to.
To sto kazem da mi je lepse 20'' od 16'' ne znaci da cu ja prvi imati za tako nesto niti znaci da su budale oni koji voze na 16'' i oni koji nemaju sportska sedista. Samo je licemerno praviti se lud i pricati kako je ustvari klot skoro isti ili nekad cak i lepsi od full opremljenog auta.NexT napisao:Ja pricam generalno o tvom odnosu prema kolima, jer smo vrlo van teme, posto se ne prica ni o A6 nego o A4, sto je drasticna razlika..

Tako se i na jednom drugom forumu vrtela prica kako su klot, stof sedista u A4 lepsa od S line profilisanih sa kozom i alcantarom, dok ne izlete povoljna pa se odma brze bolje ista vijaju.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Koliko bezlicno izgleda ovaj allroad bez crnih branika, bas deluje robusnije i mocnije sa njima, pa octavia deluje dosta "dzipovski" sa njima, a ne znatno veci a6.

Mozda covek koji to kupi ima neko nepristupacno imanje ili firmu sa teskom mehanizacijom koja izvodi razne radove gde se ne moze prici konvencionalnim autom, a kada hoce ima skoro sve karakteristike konvencionalnog auta.
Pogle starog allroada kroz kakvu vodurinu ide, bmw sa niskim usisom bi hidroudar doziveo, mislim da ni kod x5 nije situacija bolja, da on ima izgled SUV, ali da se ponasa pribliznije automobilu.
http://www.youtube.com/watch?v=cbGtW1nDqIE

Mozda covek koji to kupi ima neko nepristupacno imanje ili firmu sa teskom mehanizacijom koja izvodi razne radove gde se ne moze prici konvencionalnim autom, a kada hoce ima skoro sve karakteristike konvencionalnog auta.
Pogle starog allroada kroz kakvu vodurinu ide, bmw sa niskim usisom bi hidroudar doziveo, mislim da ni kod x5 nije situacija bolja, da on ima izgled SUV, ali da se ponasa pribliznije automobilu.
http://www.youtube.com/watch?v=cbGtW1nDqIE
Scudi, pusti bre ove penzose koji voze E segment sa 2.0 motorima 
Mene više oduševljava kako povlači i kako se čuje M4 nego šatro udobnost u A6 ili to kakva nu je plastika u enterijeru na dodir...
Vozio sam A6 C7 karavan od 245ks i A7 3.0 BiTDI 313...

Mene više oduševljava kako povlači i kako se čuje M4 nego šatro udobnost u A6 ili to kakva nu je plastika u enterijeru na dodir...
Vozio sam A6 C7 karavan od 245ks i A7 3.0 BiTDI 313...
Poslednja izmena od Floyd u 15 Jan 2016, 22:37, izmenjeno 1 put ukupno.