Audi A4 B9

Noviteti i razne vesti iz auto-industrije
Odgovori
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Re: Audi A4 B9

Post od goblin »

Meni su u ovoj diskusiji problematicne izjave tipa:
- Kod Allroad modela je pokupljeno sve najgore iz obe klase izmedju kojih se nalazi (limuzina/karavan i SUV), a realnost je bas suprotna
- Audi pravi najruznije karavane. Cak i ako znamo da se o ukusima ne raspravlja, ipak su neke stvari lako postaviti na pravo mesto kada ce bas velika vecina reci drugacije posto Audi generalno bas pravi medju najlepsim karavanima (iako ja ni njih ne volim), a Allraod je samo jos bolji i lepsi produkt.
- Allroad kupuju oni koji zanemaruju uzivanje u voznji, oni koji nisu zaljubljenici u automobilizam ili oni koji pristaju na kompromise. Sto veze nema sa realnoscu i sto bi shvatio svako ko bi provozao taj Allroad.
- Bolje je umesto Allroad-a uzeti sportski kupe a za put koristiti Skodu ili Pasat u istoj koncepciji kao Allroad. Jel stvarno mislite da bi pravi kupac Allroada prihvatio da ide na dalek i zahtevan put sa porodicom (gde inace auto najvise treba da pokaze svoj potencijal i ono sto moze) sa Skodom a zna sta nudi Allroad i ima mogucnosti da ga poseduje?

Mozete reci da vama licno Allroad nije interesantan, nije lep, ne bi ga nikada kupili, da je precenjen.... ali je nerealno upucivati gore pomenute kritike i predloge za jedan tako fantastican auto.
Slicno kao sto sam vec pomenuo. Evo ja ne volim, ruzan mi je, ne razumem ga, nikada ga ne bi vozio, precenjen mi je..... Mercedes G. Ali nikada necu napisati da je to los auto, da je bolje uzeti Ladu Nivu i pored njega uzivati u Carreri... vec cu reci da je to top auto u svojoj klasi, vrh vrhova koji eto meni licno ne odgovara.
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Sve ovo sto si naveo i jesu licni stavovi u zavisnosti od ukusa i potreba. Ja sam prvi rekao da je sjajan auto za tebe. Nije to napisano u kontekstu da je allroad promaseni koncept koji niko ne kupuje.
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Ajoj, je l tebi, Ivane, ovaj potočić stvarno "deep water"?
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Da, ima sigurno pola metra vode na jednom mestu, jos je usao relativno brzo pa je potopio nos i digao talas preko cele haube, mislim jel treba da roni kroz vodu sa onim usisom iznad krova da bi se reklo da je duboka voda...
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:

Post od Ji 4Tze »

Meni ovo liči na nešto što se već dešavalo kod nas s ovim kišama poslednjih godina, mislim na dubinu vode i dužinu prolaska tog dubljeg dela. To može skoro svaki auto da savlada.

Šta je sa ubrzanim snimkom na promo klipu, to vam je OK? :)
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Ono je stvarno smesna kolicina vode, svuda do pola tocka, a onda samo rokne u jednu rupu i malo vode nabaci preko, sto realno skoro svaki auto pretrpi.

E sada, nevezano za to, meni je allroad super :)

Floyde, zvuk u M4? Pusti cd sa zvukom izduva u tvom autu, isto ces da uzivas, cak i da biras koji auto zelis da slusas :)
Mislim, mozda je vreme da ja kupim aparatic za uvce, ali meni M4 i zvuk ne idu u istu recenicu :)
Toliko si drugih sjajno zvuvnih automobila mogao da spomenes, a ti navedes tu trkacku kosacicu :)

Drugo, stalno potencirate da je bolje kupiti dva dosta losija automobila, od jednog dobrog.
Drugo, tu ima jos dosta faktora koji takav izbor totalno deracionalizuju.

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Ne nego ću da AMG i njegovo prdenje da pomenem :)

Nemam ja ništa protiv što se vama sviđa Allroad ali nema potrebe da ga predstavljate kao najbolji auto... još i "objektivno" najlepši :kezo:

Nr sećam se kad sam video Allroad u gradu... toliko o tom čudu koje nudi sve u jednom :)
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Ne moze se porediti AMG i M iz prostog razloga sto AMG ima vise cilindara od M.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

I što je M lepši auto iako ga Heroj mnogo mrzi :)

Naveo sam M4 samo zato što ga je Scudi pomenuo. Ja bih uzeo 911 :)
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

M4 je vrh auto.Mislim sve su to vrh kola,ne mozes da pogresis ni sa cim tu.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:

Post od Ji 4Tze »

al M4 bi stao u onom potoku dok A6 nosi... :mrgreen:
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Jbg. M4 je auto za vožnju po asfaltu a ne za oranje :)
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Cuj, mrzim M4...zasto bih mrzeo M4?

Hejtujem zvuk koji su upropastili, a koji je veoma veliki deo svakodnevne voznje takvog automobila.

A to AMG "prdanje" je vecini jedno od boljih zvukova u autoindustriji :)
Amg se uzivo cuje dosta bolje nego na znimku, a M4 losije.

Milose, nije to do cilindara, nego do kurcobolje Bmwa, nisu hteli da se potrude oko zvuka, roknuli da ide vestacki zvuk preko zvucnika.
Pogledaj e46 m3 sa 6 cilindara, vrhunski se cuje.
Ako je mogao Mercedes da napravi izduvni sistem talo da se zvuk zbog turbina skoro uopste ne promeni u odnosu na prosli V8 atmo, mogao je i Bmw da napravi M3 koji se bolje cuje, to jest jednako kao e46, ali su uzeli easy way out :)

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Nije loš zvuk u M3... meni se svideo iako nije preglasan.
Generalno BMW šestaci imaju super zvuk kad razvijaju brzinu ali je kod 35i zbog konstrukcije izduva mnogo utišan na leru.

Dobar zvuk ima AMG pa čak i "poluAMG" kao što je C450.
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

Floyd napisao:Ne nego ću da AMG i njegovo prdenje da pomenem :)

Nemam ja ništa protiv što se vama sviđa Allroad ali nema potrebe da ga predstavljate kao najbolji auto... još i "objektivno" najlepši :kezo:

Nr sećam se kad sam video Allroad u gradu... toliko o tom čudu koje nudi sve u jednom :)
Allroad je top avto, samo je skup ko đavo i zato jih nema previše, inače ako bi kupovao u tom rangu ( cenovnom i dimenzijskom ) bio bi mi jedan od top izbora ako imam iole lošije puteve oko sebe ( neki vikend ili slično).

m4 rugoba od avta, nije ni do kolena AMG, M3 je dosta lepši od M4

A to što neki "mrzite" karavane je vaš problem, doduše još uvek neznam od kud tolika "mržnja" karavana u Srbiji i kod Srba :mrgreen:
Odgovori