Plate i životni standard u razvijenim zemljama
Re: Plate i životni standard u razvijenim zemljama
Debile proizvodi sistem tako što uvozi inostrane debile.
Posle serije silovanja u Kelnu (sa kojim se vulinovi botovi sprdaju) desilo se više napada na migrante sa bliskog istoka. Žrtve su u oba slučaja nedužni ljudi a napadači debili... uvozni i domaći.
Veoma je zajebano kad se izgubi ravnoteža.
Posle serije silovanja u Kelnu (sa kojim se vulinovi botovi sprdaju) desilo se više napada na migrante sa bliskog istoka. Žrtve su u oba slučaja nedužni ljudi a napadači debili... uvozni i domaći.
Veoma je zajebano kad se izgubi ravnoteža.
Kakav metro 
A ne kao pariski multikulti koji smrdi kao javna klonja...

A ne kao pariski multikulti koji smrdi kao javna klonja...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Osim ako nisi sumnjiv i naletiš na neke LDPR-ovce 
Evo ga još jedan kom je iz Ženeve do jaja Moskva
ili u duhu foruma, hvali Golfa vozi Mečku.

Evo ga još jedan kom je iz Ženeve do jaja Moskva

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Kažu svi da lepšeg nema, ali meni je ipak bitnije da je tačan s terminima, precizan sa lokacijama stanica i bezbedan.
Reče hardcore rusofil, ljubitelj sssr satova 

Rusi imaju jako specifican mentalitet, treba malo ziveti sa njima da se shvati. Ustalom kao i svi ostali.
Mada meni strasno prija ta njihova otvorenost. Nema foliranja, ako mu se ne svidjas to ce ti i pokazati, ako mu se svidjas ponasace se kao da se znate ceo zivot... I jako su im odbojni ustogleni tipovi, PS-ovci...
Meni smeta kod "zapadnog sveta" sto su previse ustogljeni i nikada ne znas na cemu si sa njima. I kada mislil najlepse o tebi i kada mu nisi po volji, njegovo ponasanje je isto. Kada mu se ne svidjas iz pristojnosti ili visih ciljeva, nece dozvoliti da se to primeti i zadrzace visok nivo tolerancije, kulture... kada mu se svidjas opet mu je neprijatno da to iskazuje na previse prisan nacin i zeli da zadrzi visoku dozu pristojnosti... i jos na sve to imaju usadjene kodekse ponasanja. Za moj pojam cisto foliranje i pakovanje istine u opsteprihvaceni kalup ponasanja.
Mada meni strasno prija ta njihova otvorenost. Nema foliranja, ako mu se ne svidjas to ce ti i pokazati, ako mu se svidjas ponasace se kao da se znate ceo zivot... I jako su im odbojni ustogleni tipovi, PS-ovci...
Meni smeta kod "zapadnog sveta" sto su previse ustogljeni i nikada ne znas na cemu si sa njima. I kada mislil najlepse o tebi i kada mu nisi po volji, njegovo ponasanje je isto. Kada mu se ne svidjas iz pristojnosti ili visih ciljeva, nece dozvoliti da se to primeti i zadrzace visok nivo tolerancije, kulture... kada mu se svidjas opet mu je neprijatno da to iskazuje na previse prisan nacin i zeli da zadrzi visoku dozu pristojnosti... i jos na sve to imaju usadjene kodekse ponasanja. Za moj pojam cisto foliranje i pakovanje istine u opsteprihvaceni kalup ponasanja.
- starac vujadin
Nisu svi isti, a dosta zavisi od konteksta da li se radi o poslu ili slobodnom vremenu...Neki su vrlo iskreni u poslu, a zatvoreni za druženje i zabavu i obrnuto.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Floyd napisao:Reče hardcore rusofil, ljubitelj sssr satova
Floyd level analogija, to je to.
Nit znam otkud ti da su SSSR, nit znam otkud ti da sam ljubitelj. Veći sam ljubitelj švajcarskih satova, pritom.
Dodatno nisu SSSR, a naglasak je na ljubitelj satova. Odakle god bili, imam najviše japanskih, i jedan CH. Mada će se to verovatno menjati u korist CH. Da postoji takav od 100e verovatno bi ih do sad imao pet.
Opušteno... šalio sam se samo 
Inače nemam nikakvog razloga da budem protiv Moskve...
Metro na slikama izgleda daleko bolje od bilo čega što se može videti na zapadu.

Inače nemam nikakvog razloga da budem protiv Moskve...
Metro na slikama izgleda daleko bolje od bilo čega što se može videti na zapadu.
Poslednja izmena od Floyd u 16 Jan 2016, 13:28, izmenjeno 1 put ukupno.
+1goblin napisao:Rusi imaju jako specifican mentalitet, treba malo ziveti sa njima da se shvati. Ustalom kao i svi ostali.
I za opis Rusa, i "zapadnjaka". Takvi su, od pojedinca, do državnog vrha.
Svi vi ostali, kojima je "www" izvor informacija, uzmite se u pamet, zašto "ostatak slobodnog sveta" nas smatra smećem.
Kao i goblin, ovo kažem na osnovu dugogodišnjih, licnih, kontakata i života, na obe strane.
Naravno, nigde nisu bas svi isti. Ali govorim o bas velikoj vecini i opsteprihvacenim kodeksima ponasanja sa obe strane, i naravno iz licnog iskustva.starac vujadin napisao:Nisu svi isti, a dosta zavisi od konteksta da li se radi o poslu ili slobodnom vremenu...Neki su vrlo iskreni u poslu, a zatvoreni za druženje i zabavu i obrnuto.
Jesi li u Kelnu bila prava silovanja ili samo dobacivanja?
Nebitno, zaslužuje najoštriju kaznu... Ali kad se sabere odsustvo policije, dopušteno okupljanje neiživljenih zagorelih azilanata i sada ovoliko udaranje na sva zvona - pitanje je ko je tu ko.
- starac vujadin
Bila su dva registrovana silovanja. Inače, Arapi se brane da je to igra koju oni zovu "taharrush", što je samo maska za maltretiranje žena.nikaragva napisao:Jesi li u Kelnu bila prava silovanja ili samo dobacivanja?
Vrlo je različito poslovati s Francuzima, Italijanima, Nemcima, skandinavcima, Englezima (da se zadržimo kod zapadne Evrope) ili ići s njima u provod, zabavljati se s njihovim devojkama, družiti se...Jeste pristuna "unifikacija" ponašanja i vrednosti, ali ipak (hvala Bogu) su ostale razlike.goblin napisao:Naravno, nigde nisu bas svi isti. Ali govorim o bas velikoj vecini i opsteprihvacenim kodeksima ponasanja sa obe strane, i naravno iz licnog iskustva.starac vujadin napisao:Nisu svi isti, a dosta zavisi od konteksta da li se radi o poslu ili slobodnom vremenu...Neki su vrlo iskreni u poslu, a zatvoreni za druženje i zabavu i obrnuto.