Alfa Romeo Giulia
Re: Alfa Romeo Giulia
Ma nece puci,mi to gledamo iz perspektive kupaca za kes,a u normalnim zemljama,bice rata lizinga malo veca nego za M3.
Drugo igraju na kartu stare slave,performanse su dobre,naplacuju brend fanaticima koji imaju kes,nesto kao Apple.
Drugo igraju na kartu stare slave,performanse su dobre,naplacuju brend fanaticima koji imaju kes,nesto kao Apple.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ovo je preprodaja rezervisanog automobila koji još nije ni napravljen. Diler je obezbedio kod fabrike da će siguno dobiti primerak na startu i sad hoće da zaradi preko cene tog auta. Česta stvar kod autmobila za koje se očekuje da će biti traženi na početku.
milospinkfloyd napisao:ja se ne razumem stvarno u cene auta u holandiji, niti tvrdim da je cena bitna... A sto koliko to kostaju auta u holandiji? Vise iz nekog razloga?
Imaju ogromne poreze, zato dosta njih vozi hibride i elektroauta.
Ok je da Q4 bude kao M3/C AMG sa cenom, ali ako i osnovna 2.0mjet bude pratila njih sa cenom...
Ako osnovni modeli budu skuplji od bmw, merc ili audija tek ce puci. Trebali bi da budu bar 10% jeftiniji da bi privukli kupce. Naravno ima zagrizenih alfista kojima to nije bitno ali realno mozes na prste da ih brojis
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Jedina šansa im je da prodaju foru Amerima i da tamo urade nešto...
Koliko je inace 159 bila jeftinija od premijum trojke i koliko od passata?
Nije ni bitno, al je bila bolja....
http://www.youtube.com/watch?v=zON4bWsl2Ek

http://www.youtube.com/watch?v=zON4bWsl2Ek
Planirana prodaja je jedna u 10 BMW 3jki, a više od 1:10 u odnosu na Merc i Passat. Što mora da bude jeftinija, ako je bude u toj meri ekskluziva?
Zar mislite da ne postoji jedan od 50 ljudi kome se ne sviđa ni BMW ni Merc ni Passat?
Zar mislite da ne postoji jedan od 50 ljudi kome se ne sviđa ni BMW ni Merc ni Passat?
Kome se ne sviđa M3, neće ni Giulia 

Kada sam ja uzeo 147, 159 2.0Scuderia napisao:Koliko je inace 159 bila jeftinija od premijum trojke i koliko od passata?
JTDm je bila nekih 20ak % jeftinija od serije 320d.
Ne bih ipak Passat, Superb ili Mondeo gurao u ovo društvo...
Ne bih imao trunku dileme između M3 i Đulije QV. Tu uopšte nije pitanje love kad stigneš do te cifre, da li je par hiljada gore ili dole. Ima mnogo stvari koje su bitnije od toga da li je razlika u ceni par procenata.BobanR napisao:Kome se ne sviđa M3, neće ni Giulia
Druženje sa Dešom je ipak neprocenjivo 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3