Smešne slike
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Smešne slike
A ja kad sam video na M3 e39 da pise 300. 

A sto lazes ovaj fin narod Kuzmanovicu,E39 je M5,a ne M3.
Meni pripadnici nacionalne manjine koji se bave detailingom na semaforuma , kad vide na cajgeru 300 , budu u fazonu : bato jel si ga vozio 300?
Meni pripadnici nacionalne manjine koji se bave detailingom na semaforuma , kad vide na cajgeru 300 , budu u fazonu : bato jel si ga vozio 300?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Tvoj je bar blizu 300 ali u A6 2.0 TDI piše isto 

Moj nece preko 250.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
A i kad ide 250 pocne da se greje...
Inace kao mali isto sam neki Audi video sa 280 ali se ne secam koji
Inace kao mali isto sam neki Audi video sa 280 ali se ne secam koji

Miloše jesi li ih pitao čime tretiraju lak?
Priča se da je njihov tretman ireverzibilan.

Noooo,ja i dalje verujem u KulanzFloyd napisao:Čipni ga i skini blokadu

Nije ti to menjac grejao koleno nego moja rukaGaginh0 napisao:A i kad ide 250 pocne da se greje...

Disclaimer za neupucene : Gagi je 2013 sanjao da vozi R.
Kazu voda dvostruka osmoza,sundjeri su MaFra,tehnika dve kofe iskljucivo,jedna kofa kod Metropola,druga kod Skupstine.Po zelji sealantStjepa napisao:Miloše jesi li ih pitao čime tretiraju lak?

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
M5 naravno.Milos napisao:A sto lazes ovaj fin narod Kuzmanovicu,E39 je M5,a ne M3.

Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Vladimire majku mu 3 posta iznad 

Ako opet nisam nesto pomesao mislim da je Vlada